ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ: Στα Άνω Λιόσια ο αγώνας με την Τουρκία
Η ΕΟΚ έκανε γνωστό πως η Εθνική Ελλάδος θα υποδεχτεί την Τουρκία (25/2) στο κλειστό των Άνω Λιοσίων
Με ανακοίνωσή της η ΕΟΚ έκανε γνωστό πως η Εθνική ανδρών θα υποδεχτεί την Τουρκία στο κλειστό των Άνω Λιοσίων (25/2) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Το «έργο» του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος δεν θα είναι εύκολο, με την ΕΟΚ να στοχεύει στην δημιουργία ενός ισχυρού ρόστερ.
Θυμίζουμε πως στα προηγούμενα ματς η Εθνική ηττήθηκε από την Μεγάλη Βρετανία με 78-69 στο Νιούκαστλ ενώ επικράτησε της Λευκορωσίας με 77-67 στη Θεσσαλονίκη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ
«Στο Ολυμπιακό Κέντρο Ανω Λιοσίων θα διεξαχθεί ο αγώνας της Εθνικής Ανδρών με αντίπαλο την Τουρκία (25/2) για το δεύτερο «παράθυρο» των προκριματικών του Παγκοσμίου κυπέλλου 2023.
Η διοίκηση της ΕΟΚ ολοκλήρωσε τη συμφωνία με αυτήν της ΚΑΕ ΑΕΚ την οποία και ευχαριστεί για το πνεύμα συνεργασίας και τη διάθεση διευκόλυνσης της Εθνικής ομάδας εν όψει της σημαντικής αυτής αναμέτρησης».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός: Η ομάδα «του Ναν» και του... κόσμου της
- Συγκλονίζει ο Λημνιός για Μπάλντοκ: «Είχαμε καλό δέσιμο, με ρωτούσε κάθε μέρα τι κάνει ο νεογέννητος γιος μου»
- ΠΑΟΚ: Με νίκη στο Βόλο πάει στο +14 σε σχέση με πέρυσι
- Κύπελλο Εθνών Αφρικής: Ο πρώτος Μαροκινός που αρνείται τον τίτλο
- Στέφανος Τσιτσιπάς: Ξανάνιωσε νικώντας το Νο 6 στο Μαϊάμι
