ΑΡΗΣ: Κλείστηκαν στα αποδυτήρια Καρυπίδης-παίκτες για να βρουν τι φταίει

ΑΡΗΣ: Group therapy παικτών Καρυπίδη στα αποδυτήρια για να βρουν την αιτία των μέτριων εμφανίσεων

Μετά το ξέσπασμα στα αποδυτήρια της Ριζούπολης, ο Θόδωρος Καρυπίδης βρέθηκε στην προπόνηση του Άρη στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου και κλείστηκε για αρκετή ώρα στα αποδυτήρια με τους ποδοσφαιριστές, αναζητώντας τα αίτια των τελευταίων μέτριων εμφανίσεων, αλλά και τον τρόπο που θα αλλάξει το κλίμα.

Ο ισχυρός άνδρας του Άρη έθεσε τους παίκτες προ των ευθυνών τους, αναζήτησε και τους λόγους, μέσα από τον διάλογο, που δεν έχουν διάρκεια στην απόδοσή τους, αλλά και που τον τον τελευταίο καιρό δεν παίζουν καλό ποδόσφαιρο σύμφωνα με τις δυνατότητες τους. 

Το βασικό του ερώτημα ήταν που πήγε το πάθος που έβγαζαν σε άλλους αγώνες και έφερε ως παράδειγμα τους τέσσερις χαμένους βαθμμούς στη σεζόν με τον Απόλλωνα Σμύρνης. 

«Θέλω σκορ πρόκρισης»

Παράλληλα τους ζήτησε να αλλάξουν άμεσα πρόσωπο προς το καλύτερο και να πάρουν σκορ πρόκρισης την Πέμπτη στο πρώτο ματς Κυπέλλου κόντρα στη Λαμία. «Από δω και πέρα θέλω να βλέπω πάθος μέσα στο γήπεδο και όχι πάθος για τις πληρωμές σας! Αν κάποιος δεν μπορεί, να έρθει μετά το ματς να πληρωθεί όλο το συμβόλαιο του και να φύγει. Θέλω να παίξετε σαν Άρης», τους είπε με νόημα.

«Θα το γυρίσουμε»

Από την πλευρά τους οι ποδοσφαιριστές στάθηκαν στις παρενέργειες του κορονοϊού που αποσυντόνισε την ομάδα, αφού η ομάδα είχε πολλές απώλειες, ενώ αρκετοί δεν έχουν επανέλθει 100% από τη νοσηλεία. Τόνισαν πάντως ότι θα τα δώσουν όλα για να πετύχουν το στόχο τους και να βελτιωθούν άμεσα. «Πρόεδρε θα το γυρίσουμε» ήταν το μήνυμα

Ο Θόδωρος Καρυπίδης παρακολούθησε όλη την προπόνηση, ενώ είχε την ευκαιρία να συζητήσει και με τον Άκη Μάντζιο, φυσικά και για τα μεταγραφικά. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News