ΞΑΝΘΗ: Ανακοίνωσε ως δανεικό τον Αλί Μπαμπά
ΞΑΝΘΗ: Στην Ξάνθη θα συνεχίσει μέχρι το τέλος του χρόνου ο Αλί Μπαμπά, ως δανεικός από τον Αστέρα Τρίπολης.
Στην Ξάνθη θα συνεχίσει για το υπόλοιπο της σεζόν ο 22χρονος επιθετικός του Αστέρα Τρίπολης, Αλί Μπαμπά.
Η συγκεκριμένη κίνηση γίνεται με σκοπό να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, αφού φέτος μετρά μόλις τέσσερις συμμετοχές και αυτές ως αλλαγή.
Στην Super League 2 αναμένεται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, στην προσπάθεια που κάνει η Ξάνθη για άνοδο στην μεγάλη κατηγορία.
Μάλιστα, στο επίσημο προφίλ του στο instagram, ευχαρίστησε την ομάδα της Τρίπολης, ενώ λίγο αργότερα ανακοινώθηκε και επίσημα.
Η ανακοίνωση της Ξάνθης:
«Ο Α.Ο. Ξάνθη Π.Α.Ε. ανακοινώνει την απόκτηση του Νιγηριανού μεσοεπιθετικού Σουντάις Αλί Μπαμπά, με μορφή δανεισμού από τον Αστέρα Τρίπολης.
Ο 21χρονος παίκτης θα αγωνιστεί στην ομάδα μας μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Στο φετινό πρωτάθλημα της Super League 1 είχε τέσσερις συμμετοχές με τον Αστέρα.
Καλώς ήρθες Αλί!»
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΠΑΟΚ: «Η Νέα Τούμπα να είναι αντάξια της ιστορίας του »
- ΠΑΟΚ: Οι πρώτες επαφές με Μιχαηλίδη και Ζίβκοβιτς για ανανέωση και η υπόθεση Ντεσπόντοφ
- Εθνική: Μετράει δυνάμεις η Ελλάδα κόντρα στο μεγαθήριο - Τα πλάνα της ενδεκάδας κόντρα στη Γερμανία
- Ολυμπιακός: Βασικοί και... αντίπαλοι οι Πουέρτα και Γκονζάλες
- Παναθηναϊκός: Υποβλήθηκε σε εξετάσεις ο Χουάντσο – Η διάγνωση για τον Ισπανό
