ΜΕΛΑΝΙ ΜΑΡΣΙΑΛ: Η εκρηκτική YouTuber της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Μέλανι Μαρσιάλ είναι η σύζυγος του ποδοσφαιριστή, Αντονί Μαρσιάλ.

Η Μέλανι Μαρσιάλ είναι πρώην παίκτρια ριάλιτι της Γαλλίας και αυτή τη στιγμή εργάζεται ως YouTuber και influencer! Γεννήθηκε στις 28 Απριλίου του 1991 στο Παρίσι όπου και μεγάλωσε. 

Έχει πολλά κέρδη από την εποχή της ως σταρ της γαλλικής τηλεόρασης και συγκεκριμένα από το ριάλιτι, Secret Story που το είχε κερδίσει. Ωστόσο, από τότε που ξεκίνησε να βγαίνει με τον Μαρσιάλ, έχει επικεντρώσει την καριέρα της στο YouTube και στο Instagram.

Οι σπουδές δεν την ενδιέφεραν ποτέ, καθώς την γοήτευε περισσότερο ο λαμπερός κόσμος και η διασκέδαση. Το μόντελινγκ πρέπει να της κέντρισε το ενδιαφέρον από νωρίς, και οι δάσκαλοί της την παρακίνησαν μόνο προς αυτή την κατεύθυνση, λαμβάνοντας υπόψη τα εκπληκτικά φυσικά χαρακτηριστικά και τη χάρη της.

Η τηλεοπτική καριέρα της καλλονής απογειώθηκε το 2015 όταν εργάστηκε για μερικές δημοφιλείς τηλεοπτικές εκπομπές ενώ αμέσως μετά συμμετείχε στο ριάλιτι Secret Story, το οποίο εκτόξευσε τη φήμη της.

Όταν η Μέλανι κέρδισε πολλά χρήματα αποφάσισε να ξεκινήσει τη δική της μάρκα παπουτσιών, Sy & Me, με την αδερφή της.

Είναι παντρεμένη με τον γνωστό ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Αντονί Μαρσιάλ και μαζί έχουν ένα γιο. 

Το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει το 2016 και το 2018 απέκτησαν το πρώτο τους παιδί. Όμως πριν γίνουν ζευγάρι, γνωρίστηκαν όταν ο Μαρσιάλ ήταν παντρεμένος με άλλη γυναίκα που είχε μαζί της ένα παιδί και την χώρισε για τα μάτια του ξανθού μοντέλου. Μένουν όλοι μαζί και μάλιστα, η Μέλανι έχει δηλώσει πως όπου και αν πάει ο σύζυγός της, θα τον ακολουθήσει.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News