ΜΙΛΤΟΣ ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ: Τέσσερις στάσεις πριν από το Παγκόσμιο κλειστού

Στον δρόμο για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου του Βελιγραδίου, που αποτελεί τον μεγάλο του στόχο, ο 1ος Ολυμπιονίκης του μήκους θ’ αγωνιστεί σε Οστράβα, Μετς, ΣΕΦ και Βελιγράδι.

Τέσσερις… στάσεις έβαλε στο πρόγραμμά του ο Μίλτος Τεντόγλου μέχρι το Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου, το οποίο θα γίνει τον Μάρτιο και αποτελεί και τον μεγάλο του φετινό στόχο. Ο 1ος Ολυμπιονίκης του μήκους στο Τόκιο θα κάνει στις 3 Φεβρουαρίου, στο μίτινγκ της Οστράβα, την πρεμιέρα του στο 2022 κι έβαλε τρεις ακόμα αγώνες στο πλάνο του. Θα ξεκινήσει τη χρονιά σε μία από τις κορυφαίες διοργανώσεις κλειστού και μετά πάρει μέρος στο μίτινγκ του Μετς στις 12 Φεβρουαρίου. Επίσης, στις 26-27 του ίδιου μήνα θα βρίσκεται στο ΣΕΦ για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα και θ’ αγωνιστεί και στο μίτινγκ του Βελιγραδίου στις 7 Μαρτίου, στο στάδιο όπου θα φιλοξενηθεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού.

Συνεχίζει την προετοιμασία χωρίς προβλήματα

Ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στο γόνατο που τον ταλαιπώρησε την περσινή χρονιά και θα επιδιώξει από τη αρχή της σεζόν να δείξει τις προθέσεις του ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του Βελιγραδίου. Ο Τεντόγλου έχει ατομικό ρεκόρ στον κλειστό 8,38 μ., επίδοση που του έδωσε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού του 2019.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News