ΕΛΛΑΔΑ - ΚΡΟΑΤΙΑ: Ρήξη τυμπάνου ο Κράπιτς - Με έξοδα της ΚΟΕ επιστρέφει οδικώς στη χώρα του
Με τη συνδρομή της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, θα επιστρέψει οδικώς στην Κροατία ο Ιβάν Κράπιτς
Με τη συνδρομή της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, θα επιστρέψει οδικώς στην Κροατία ο Ιβάν Κράπιτς, ο οποίος τραυματίστηκε στο χθεσινό (18/1) παιχνίδι μεταξύ των εθνικών ομάδων υδατοσφαίρισης των δύο χωρών, στον Πειραιά.
Ο έμπειρος φουνταριστός δέχθηκε ένα χτύπημα στο κεφάλι στις αρχές της τρίτης περιόδου, ζαλίστηκε και βγήκε με δυσκολία από την πισίνα. Με ενέργειες του γιατρού της ΚΟΕ, Γιώργου Μαρίνου, διακομίστηκε στο “Λαϊκό” Νοσοκομείο, όπου διαγνώστηκε με ρήξη τυμπάνου.
Λόγω της κατάστασής του, οι γιατροί δεν του επέτρεψαν να ταξιδέψει αεροπορικώς κι έτσι ο Κράπιτς δεν επέστρεψε με την υπόλοιπη αποστολή της Κροατίας στην πατρίδα του. Με απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΚΟΕ, η ελληνική ομοσπονδία πήρε την πρωτοβουλία και ανέλαβε τα έξοδα της οδικής μετακίνησης του αρχηγού της εθνικής στην Κακκαβιά, απ’ όπου εκπρόσωπος της κροατικής ομοσπονδίας -που ευχαρίστησε σχετικά την ΚΟΕ- θα τον παραλάβει για να τον μεταφέρει στο Ντουμπρόβνικ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπαρτζώκας για Φουρνιέ: «Το πρόγραμμα είναι να επιστρέψει με τον Ερυθρό Αστέρα»
- Λεβαδειακός-Αρης 3-0: Βρήκε σφυγμό, τον έχασε ο Αρης!
- Καρέτσας: «Ευλογία να είμαι πίσω στον αγωνιστικό χώρο - Εξαιρετική ομαδική εμφάνιση στο Μόναχο»
- ΑΕΛ - Ολυμπιακός Β': Τα έντονα παράπονα Καραπαπά για τη διαιτησία
- Θλίψη στον παγκόσμιο στίβο: Πέθανε η πρωταθλήτρια Ευρώπης Κιάρα ΜακΓκίαν σε ηλικία 34 ετών
