ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ: Νέα «γκέλα» για την πρωτοπόρο με τον Μπακασέτα να χάνει δυο πέναλτι!
Η Τραμπζονσπόρ ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Γκιρεσούνσπορ, με τον Τάσο Μπακασέτα να χάνει δύο πέναλτι
Σε ακόμη μία «γκέλα» υπέπεσε η Τραμπζονσπόρ, η οποία ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Γκιρεσούνσπορ, ενώ ο Τάσος Μπακασέτας ήταν… μοιραίος για την ομάδα του, καθώς έχασε δύο πέναλτι.
Με ακόμη ένα αρνητικό αποτέλεσμα και μία μέτρια εμφάνιση συνεχίζεται το 2022 για την Τραμπζονσπόρ, η οποία δεν κατάφερε να πάρει την νίκη κόντρα στην Γκιρεσούνσπορ. Μάλιστα, ο αρχηγός της εθνικής Ελλάδος, Τάσος Μπακασέτας, στάθηκε άτυχος και αντί να βοηθήσει την ομάδα του, την… χαντάκωσε.
Ο Ναγίρ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, ενώ ο Κορνέλιους έκανε το 1-1. Η πρωτοπόρος Τραμπζονσπόρ είχε την ευκαιρία να βρεθεί μπροστά στο σκορ, όμως ο Μπακασέτας αστόχησε δύο φορές από την άσπρη βούλα. Στο 90+5΄ανέλαβε την εκτέλεση πέναλτι μετα από χέρι αμυντικού της αντίπαλης ομάδας.
Ο Κοτσούκ του είπε «όχι», όμως ο διαιτητής έδωσε επανάληψη. Για ακόμη μία φορά όμως, ο αρχηγός της εθνικής δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Τεντόγλου: «Είμαι καλά, θα με δείτε στον τελικό...»
- Παναθηναϊκός: Ο Νίστρουπ, η πίεση, οι στόχοι και το... plan b χωρίς Ευρώπη
- Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Ελπίζω ο πατέρας μου να είναι υπερήφανος για εμένα»
- Γιαννακόπουλος: «Πάντα υπάρχει κάποιος που έχει μεγαλύτερο π@@ς από εσένα, οπότε πρόσεχε»
- Εθνική Ελλάδος: Ο πήχης πρέπει να ανέβει, η ευκαιρία δεν πρέπει να χαθεί
