ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΡΑΛΗΣ: Το συγκινητικό μήνυμα για την πρόκριση στους Ολυμπιακού Αγώνες
Ο Εμμανουήλ Καραλής συγκίνησε με το δημόσιο μήνυμά του για την πρόκρισή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες
Έτοιμος για Τόκιο στην πρώτη συμμετοχή του σε Ολυμπιακούς Αγώνες είναι ο Εμμανουήλ Καραλής.
Ο 22χρονος αθλητής ξεπέρασε τα 5,70 μ. στο επί κοντώ στο Βαλκανικό πρωτάθλημα της Σερβίας και κατέλαβε την πρώτη θέση στο αγώνισμα επισφραγίζοντας έτσι και αυτός τη συμμετοχή του στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση.
Με ένα συγκινητικό μήνυμα στο Instagram, ο νεαρός πρωταθλητής εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στους γονείς του για την υποστήριξη τους, γράφοντας: «Μάνα, πατέρα ο γιος σας θα πάει στους Ολυμπιακούς Αγώνες».
Αξίζει να σημειωθεί, πως στην οικογένεια υπάρχουν αθλητικά γονίδια, καθώς ο πατέρας του Χάρης ήταν πρωταθλητής στο δέκαθλο και η μητέρα Σάρα είχε ασχοληθεί με το άλμα εις μήκος.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Κουντούρης: «Μια μεγάλη δικαίωση για τον Ολυμπιακό»
- Ολυμπιακός: Ο Ρέτσος έδειξε ξεκάθαρα το σημείο - κλειδί του ντέρμπι
- Ολυμπιακός: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Ολυμπιακός στήριξαν το έργο της Μητρόπολης Πειραιά για το Πάσχα
- Ολυμπιακός: Και οι Ιταλοί γράφουν για το «πολυβόλο» της Παρί, Τζάρεντ Ρόντεν!
- Παναθηναϊκός: Εκτακτη... επιστράτευση Γκριγκόνις στη GBL
