ΒΕΝΕΤΣΙΑ: Ανακοίνωσε 14 κρούσματα κορωνοϊού
ΒΕΝΕΤΣΙΑ: Η Βενέτσια ανακοίνωσε 14 κρούσματα κορωνοϊού και έτσι δυσκολεύει η διεξαγωγή του αγώνα με την Ίντερ για την 23η αγωνιστική της Serie A.
Μεγάλη ανησυχία επικρατεί στη Βενέτσια, αφού η ιταλική ομάδα ανακοίνωσε 14 κρούσματα κορωνοϊού και πλέον το παιχνίδι με την Ίντερ για την 23η αγωνιστική της Serie A βρίσκεται στον αέρα.
Τις προηγούμενες ημέρες ο ιταλικός σύλλογος είχε ανακοινώσει τέσσερα κρούσματα, ενώ σήμερα ακόμη δέκα βρέθηκαν θετικοί στον ιό, με τα οκτώ να αφορούν ποδοσφαιριστές και τα έξι μέλη του τεχνικού επιτελείου.
Σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο της Serie A, σε περίπτωση που 9 ποδοσφαιριστές βρεθούν θετικοί τότε το παιχνίδι αναβάλλεται. Έτσι η Βενέτσια κάνει συνεχώς ελέγχους με σκοπό να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασης και αν έχει ξεφύγει η διασπορά στις τάξεις της ομάδας.
Σε περίπτωση που βρεθεί ένα ακόμη κρούσμα παίκτη τότε το ματς αναβάλλεται, ενώ ανησυχία υπάρχει και στην Ίντερ και δεν αποκλείεται η ιταλική λίγκα να πάρει την απόφαση να αναβάλλει το παιχνίδι.
#Venezia: 14 positivi nel gruppo squadra, a rischio il match con l’Inter. #SportMediaset https://t.co/JMP5bu0Uk6 pic.twitter.com/VRmsBmM5Oy
— SportMediaset.it (@sportmediaset) January 20, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Τρομάζει στην επίθεση - Ισοφάρισε το ρεκόρ πόντων σε ένα ημίχρονο!
- Λίστες UEFA: Έχουν δικαίωμα οι ελληνικές ομάδες για αλλαγές μετά τα playoffs;
- Ολυμπιακός: Πώς ο Μεντιλίμπαρ έστειλε το μήνυμα στους παίκτες του και πώς αντέδρασαν
- ΟΦΗ Μεταγραφές: Επίσημη η απόκτηση του Νίκου Αθανασίου
- Ατρόμητος: Αυτό είναι το deal με τον Ολυμπιακό για τον Πνευμονίδη
