ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ποιους νεαρούς εννοούσε ο Μαρτίνς όταν είπε «μπορούμε να στηριχτούμε»

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Απέναντι στον Παναιτωλικό οι «ερυθρόλευκοι» είχαν αρκετούς νεαρούς στην αποστολή τους και ο Πέδρο Μαρτίνς έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοσή τους

Κόντρα στον Παναιτωλικό βρέθηκε ο Ολυμπιακός την Τετάρτη στο Αγρίνιο, για το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας. Ματς στο οποίο η ομάδα του Πειραιά γνώρισε την ήττα με 2-1.

Κάτι το οποίο σημαίνει στη ρεβάνς στο Καραϊσκάκη οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πάλι να ανατρέψουν το σκορ, όπως είχε γίνει και με το Λεβαδειακό στην προηγούμενη φάση του θεσμού. Από εκεί και πέρα όμως υπήρξαν και θετικά στοιχεία για τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι που έγινε στο Αγρίνιο.

Τα θετικά έχουν να κάνουν με την παρουσία των νεαρών ποδοσφαιριστών που επέλεξε ο Πέδρο Μαρτίνς να χρησιμοποιήσει.

Ο Ολυμπιακός κέρδισε παίκτες

Ο Πέδρο Μαρτίνς έβαλε στη βασική του ενδεκάδα τους Μπαγκαλιάνη, Ξενιτίδη από τη δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού. Από εκεί και πέρα στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 62′ έβαλε στο ματς τον Κίτσο, στην αριστερή πλευρά της άμυνας.

Και οι τρεις οι οποίοι αγωνίστηκαν από τον Ολυμπιακό Β’ τα πήγαν μια χαρά και κατάφεραν να δείξουν πράγματα στον αγωνιστικό χώρο. Τόσο οι δύο παίκτες οι οποίοι ήταν βασικοί στην ενδεκάδα, όσο και ο Κίτσος ο οποίος χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή.

Το είπε και ο Μαρτίνς στις δηλώσεις του

Μετά το τέλος του ματς ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε για την παρουσία των νεαρών ποδοσφαιριστών στο ματς και σχολίασε πως έμεινε ικανοποιημένος. Τονίζοντας παράλληλα πως οι παίκτες αυτοί έδειξαν ότι είναι έτοιμοι για να βοηθήσουν τους Πειραιώτες όποτε τους χρειαστούν.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΠΕΔΡΟ ΜΑΡΤΙΝΣ: «Δεν έχω παράπονο από τους νεαρούς – Θα αλλάξουμε την εικόνα μας»

Το πρόγραμμα των «ερυθρόλευκων» είναι βαρύ με συνεχόμενα ματς και αυτό που άφησε ο Μαρτίνς να εννοηθεί ήταν πως σίγουρα θα τους χρησιμοποίησει και σε άλλα παιχνίδια.

Ο Σουρλής είναι μέλος της πρώτης ομάδας

Στο Ρέντη τον Βασίλη Σουρλή δεν τον αντιμετωπίζουν ως ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Β’, αλλά ως παίκτη της πρώτης ομάδας. Τον υπολογίζει αρκετά ο Πέδρο Μαρτίνς ιδιαίτερα τώρα που υπάρχει θέμα στα χαφ.

Φάνηκε και στις δηλώσεις του Πορτογάλου τεχνικού μετά τον αγώνα, αφού ονομαστικά αναφέρθηκε μόνο στον Σουρλή.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News