ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Δύο οι αλλαγές στην ενδεκάδα από τον Γιοβάνοβιτς
Ο Ματέους Βιτάλ παίρνει τη θέση του Παλάσιος στην ενδεκάδα του Τριφυλλιού. Με Καρλίτος στην κορυφή της επίθεση οι «πράσινοι».
Ο Ματέους Βιτάλ παίρνει τη θέση του Παλάσιος στην ενδεκάδα του Τριφυλλιού. Με Καρλίτος στην κορυφή της επίθεση οι «πράσινοι».
Δύο αλλαγές επιφύλαξε τελικά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την ενδεκάδα που παρατάσσει στη Νίκαια, συγκριτικά με την αντίστοιχη του ντέρμπι των αιωνίων.
Ο Βιτάλ παίρνει τη θέση του Παλάσιος στο αριστερό άκρο, ενώ ο Καρλίτος επανέρχεται στην κορυφή της επίθεσης.
Στις άλλες θέσεις, με σύστημα 4-3-3, ο Μπρινιόλι υπερασπίζεται την εστία, οι Βέλεθ και Σένκεφελντ παίζουν στο κέντρο της άμυνας, ο Κώτσιρας θα καλύψει το δεξιό άκρο και ο Χουάνκαρ θα καλύψει το αριστερό άκρο.
Στη μεσαία γραμμή, θα αγωνιστούν οι Βιγιαφάνιες, Ρούμπεν και Μαουρίσιο. Ως δεξιός εξτρέμ θα αρχίσει ο Αϊτόρ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΠΑΟΚ: Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής - Εκτός αποστολής ο Κωνσταντέλιας!
- Συγκλονιστικός Μέσι: «Πατέρα, γιατί δεν άντεξες λίγο ακόμα, για να μπορούσαμε να τελειώσουμε αυτή την πορεία μαζί;»
- Υπεράνω Όλων: Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος «θανάτου»
- Ο γάμος της χρονιάς είναι γεγονός: Κριστιάνο Ρονάλντο και Χεορχίνα παντρεύτηκαν!
- Συγχαρητήρια του Κυρ. Μητσοτάκη για τον Τεντόγλου: «Μίλτο, προχώρα όλο και πιο μπροστά!»
