ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: «Ενοχλήσεις ο Βεζένκοφ, δε θα αγωνιστεί με τον Κολοσσό»
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ο Γιώργος Μποζίκας ανέφερε σε δηλώσεις του πριν τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Κολοσσό Ρόδου, πως ο Σάσα Βεζένκοφ ένιωσε ενοχλήσεις και πιθανότατα δε θα αγωνιστεί.
Απρόοπτο με τον Σάσα Βεζένκοφ για τον Ολυμπιακό, πριν την αναμέτρηση στη Ρόδο απέναντι στον Κολοσσό.
Ο Ολυμπιακός γνώριζε πως θα παραταχθεί στη Ρόδο, κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου, χωρίς τον Σακίλ ΜακΚίσικ, ο οποίος υπέστη ένα αιμάτωμα μετά από πτώση, στην ήττα των Πειραιωτών από την Μακάμπι στο Τελ Αβίβ, αλλά τα νέα δεν ήταν ευχάριστα ούτε για τον Σάσα Βεζένκοφ.
Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού ακολούθησε την αποστολή, αλλά όπως δήλωσε και ο Γιώργος Μποζίκας, βοηθός του Γιώργου Μπαρτζώκα, λίγο πριν το παιχνίδι στη Ρόδο, ο Βεζένκοφ ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις το πρωί της Κυριακής πριν το παιχνίδι και κατά πάσα πιθανότητα δε θα πατήσει το παρκέ, χωρίς προς το παρόν να υπάρχουν περαιτέρω λεπτομέρειες για τον τραυματισμό.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΠΑΟΚ: Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής - Εκτός αποστολής ο Κωνσταντέλιας!
- Συγκλονιστικός Μέσι: «Πατέρα, γιατί δεν άντεξες λίγο ακόμα, για να μπορούσαμε να τελειώσουμε αυτή την πορεία μαζί;»
- Υπεράνω Όλων: Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος «θανάτου»
- Ο γάμος της χρονιάς είναι γεγονός: Κριστιάνο Ρονάλντο και Χεορχίνα παντρεύτηκαν!
- Συγχαρητήρια του Κυρ. Μητσοτάκη για τον Τεντόγλου: «Μίλτο, προχώρα όλο και πιο μπροστά!»
