ΑΕΚ: Πρώτο δείγμα θετικό

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα από το πρώτο φετινό ματς της Ένωσης

Η ΑΕΚ έκανε πρεμιέρα στα φιλικά της νέας σεζόν με θετικό πρόσημο καθώς επικράτησε με 3-1 της Φίτεσε στην Ολλανδία. Σκόρερ για την Ένωση οι Μπακάκης, Αλμπάνης και Μαχαίρας. Εξαιρετική εμφάνιση από Λάτσι και Μιτάι, πρώτη συμμετοχή για τον Ρουκουνάκη.

Η διάταξη 4-1-4-1 που δοκίμασε ο Μιλόγεβιτς

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ξεκίνησε τον αγώνα με διάταξη 4-1-4-1 και τους Στάνκοβιτς, Μπακάκη, Νεντελτσεάρου, Λάτσι, Μιτάι, Σάκχοφ, Σιμάνσκι, Γαλανόπουλο, Αλμπάνη, Μάνταλο και Ανσαριφάρντ. Πολύ καλό πρόσωπο έδειξαν οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές, στο πρώτο φιλικό με τον Σέρβο τεχνικό στον πάγκο. Οι κιτρινόμαυροι πήραν προβάδισμα στο 25‘ με πολύ όμορφο σουτ του Μπακάκη εκτός περιοχής με τους Ολλανδούς να ισοφαρίζουν στο 36‘ σε 1-1 αλλά τον Χρήστο Αλμπάνη να απαντάει στο αμέσως επόμενο λεπτό για το 2-1 της ΑΕΚ.

Κλείδωσε τη νίκη στο β΄ημίχρονο

Το δεύτερο ημίχρονο μοιραία είχε χαμηλότερο ρυθμό εξαιτίας και των πολλών αλλαγών αλλά και της συσσωρευμένης κώπωσης εξαιτίας των συνεχόμενων διπλών προπονήσεων. Παρόλα αυτά, η ΑΕΚ βρήκε και τρίτο γκολ στο 81‘ μετά από πολύ όμορφη συνεργασία των Κοσίδη-Μαχαίρα και σκόρερ τον νεαρό εξτρέμ.

ΑΕΚ
Α’ Ημίχρονο: Στάνκοβιτς, Μπακάκης, Λάτσι, Νεντελτσεάρου, Μιτάι, Σάκχοφ, Σιμάνσκι, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Αλμπάνης και Ανσαριφάρντ.
Β’ Ημίχρονο: Στάνκοβιτς (52′ Τσιντώτας), Μπακάκης (56΄ Νταντσένκο), Λάτσι, Νεντελτσεάρου, Μιτάι, Σάκχοφ (64′ Ρουκουνάκης), Σιμάνσκι (69′ Ραντόνια), Γαλανόπουλος (56′ Σαμπανάτζοβιτς), Μάνταλος (56′ Κοσίδης), Αλμπάνης (65′ Μαχαίρας) και Τάνκοβιτς.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News