KYBEΡΝΗΣΗ: Κανένα παιχνίδι στις περιοχές με αργία - Δεν γίνεται το Ολυμπιακός - Παναιτωλικός, ούτε τα ματς της Super League 2
Με απόφαση της Κυβέρνησης αναστέλλεται κάθε αθλητική δραστηριότητα την Τετάρτη – Αναβάλλεται το Ολυμπιακός – Παναιτωλικός για το Κύπελλο Ελλάδος στο ποδόσφαιρο
Με απόφαση της Kυβέρνησης, κανένα ματς δεν πρόκειται να διεξαχθεί, αύριο Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2022 στις περιοχές που έχει κηρυχθεί αργία.
Αυτό σημαίνει ότι πέρα από το ματς ΠΑΟΚ – ΑΕΚ που έχει αναβάλει η ΕΠΟ, όπως έκανε και με το Αναγέννηση Καρδίτσας – Παναθηναϊκός, αναβάλλεται και ο αγώνας Ολυμπιακός – Παναιτωλικός.
Η σχετική απόφαση που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ και υπερισχύει και της όποιας απόφαση της ΕΠΟ αναφέρει:
“Κήρυξη κατάστασης Ειδικής Κινητοποίησης Πολιτικής Προστασίας περιοχών της Επικράτειας την 26η Ιανουαρίου 2022″ (ΦΕΚ Β’ 189, 25-01-2022), του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Παπαγεωργίου, προβλέπεται η αναστολή όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων, όλων των κατηγοριών και όλων των αθλημάτων, στις Περιφέρειες Αττικής, Κρήτης και Νοτίου Αιγαίου, καθώς και στις Περιφερειακές Ενότητες Βοιωτίας και Εύβοιας, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας”.
Αναβολές και στη Super League 2
Επίσης για τον ίδιο λόγο δεν θα διεξαχθούν οι αγώνες της Super League 2
Kηφισιά – Ηρόδοτος
Αιγάλεω – Καλαμάτα
Εργοτέλης – Xανιά
Ρόδος – Καλλιθέα
Αναβάλλεται και το Αστέρας Βλαχιώτη – Διαγόρας, λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ομάδα της Ρόδου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ντάβιντ Κουρμινόφσκι: Το πρώτο «καλαματιανό» χατ τρικ ύστερα από 28 χρόνια!
- Χρήστος Κόντης: «Παίρνω την ευθύνη - Δεν μπορούμε να κάνουμε τέτοια δώρα, είμαστε ο ΟΦΗ»
- Ομπράντοβιτς: Τι είπε για τον τραυματισμό του Γιαμπουσέλε
- Μπαρτζώκας: «Ο Ολυμπιακός δεν έχει δικαίωμα να χάσει παιχνίδι - Όποιος παίζει πρέπει να συνεισφέρει στον Ολυμπιακό»
- Πετρούνιας: Πρόκριση στον 8ο παγκόσμιο τελικό της καριέρας του!
