ΑΕΚ: Ατομικό για Τσιντώτα
ΑΕΚ: Με τους τρεις Ιρανούς να απουσιάζουν και τον Παναγιώτη Τσιντώτα να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση
Ο Παναγιώτης Τσιντώτας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης στη σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.
Ο Ελληνας τερματοφύλακας, που δεν είχε αγωνιστεί κόντρα στον Ατρόμητο λόγω ενοχλήσεων, έκανε ατομική προπόνηση ενόψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης με το Βόλο στο ΟΑΚΑ.
Η σημερινή προπόνηση της Ενωσης έγινε κανονικά, καθώς ξεπεράστηκαν τα προβλήματα με την κακοκαιρία «Ελπίδα», τα οποία οδήγησαν στην αναβολή της χθεσινής.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ: Επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά από δυο μέρες οι κιτρινόμαυροι
Από εκεί και πέρα από τη σημερινή προπόνηση απουσίαζαν οι διεθνείς Ιρανοί, Ανσαριφάρντ, Χατζισαφί και Μοχαμάντι, ενώ οι Ζίγκα Λάτσι και Κώστας Γαλανόπουλος συνέχισαν τα ειδικά προγράμματα που ακολουθούν.
Η αυριανή προπόνηση της ΑΕΚ είναι προγραμματισμένη στις 14.00.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αδιανόητο: Ο Ζαμπίδης επιστρέφει κόντρα στον Μεϊγουέδερ στο ΟΑΚΑ!
- Μεντιλίμπαρ: «Δεν ξέρω γιατί με φωνάζουν στρατηγό» - Τι είπε για Λουίς, Κλέιτον, Μάρτινς και Ελ Καμπί
- Ολυμπιακός: Αγριεμένος ο Κλέιτον - «Ανυπομονώ να σκοράρω και να νιώσω την ατμόσφαιρα»
- Ολυμπιακός: Καταγγελία στην Ευρωλίγκα για την φραστική επίθεση στον Μπαρτζώκα
- Ολυμπιακός: Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για Τρίπολη!
