ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ: Φέρνει Καρβάλιο και Κεϊτά!

Ο Ολυμπιακός πραγματοποιεί διπλό μεταγραφικό χτύπημα αφού φένει στην Ελλάδα τον Ζοάο Καρβάλιο της Νότιγχαμ Φόρεστ και τον Ντιμπί Κεϊτά της β’ ομάδας της Ρεάλ.

Δύο μεταγραφές που «δούλευε» τις τελευταίες μέρες ο Ολυμπιακός ολοκληρώνονται την Πέμπτη (27/1) με την άφιξή τους στην Ελλάδα. Ο 25χρονος Πορτογάλος επιτελικός μέσος της Νότιγχαμ Φόρεστ, Ζοάο Καρβάλιο, και ο 18χρονος Ισπανός αριστερός εξτρέμ της β’ ομάδας της Ρεάλ Μαδρίτης, Ντιμπί Κεϊτά, έρχονται στην Αθήνα (άφιξη στις 17:50) για τα διαδικαστικά των μεταγραφών τους. 

Θέλει επανεκκίνηση ο Καρβάλιο

Ο πρώτος αποτελεί σαφώς πιο έτοιμη και άμεση λύση για την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού ενώ ο δεύτερος για το μέλλον αφού τεσταριστεί πρώτα με την β’ ομάδα των ερυθρολεύκων. Όσον αφορά στον Καρβάλιο, εδώ και πολλές μέρες είχαμε γράψει ότι, πια, είναι ο ίδιος που επιθυμεί να γίνει παίκτης των Πειραιωτών αφού βλέπει στο σύνολο του Πέδρο Μαρτίνς μια διέξοδο και μια επανεκκίνηση στην καριέρα του. Ο Καρβάλιο που αποτέλεσε μια πολύ σημαντική και πανάκριβη επένδυση της Νότιγχαμ το καλοκαίρι του 2018 από τη Μπενφίκα, έχει παίξει ελάχιστα φέτος στη Φόρεστ (8 συμμετοχές, 2 γκολ) και η αποχώρησή του ήταν μονόδρομος.

Win win κατάσταση

Ο Ολυμπιακός του δίνει την ευκαιρία να κάνει το restart που ονειρεύεται ενώ και οι πρωταθλητές Ελλάδας αποκτούν έναν πολύ ποιοτικό δημιουργικά ποδοσφαιριστή. Ουσιαστικά ο Καρβάλιο αποτελεί μια win win κατάσταση καθώς όλες οι πλευρές κερδίζουν. Η Φόρεστ γλιτώνει το βαρύ συμβόλαιο ενός παίκτη που δεν υπολογίζει, ο Ζοάο παίρνει μία ευκαιρία ακόμα σε ένα νέο περιβάλλον με συμπατριώτη προπονητή που έχει αποδείξει ότι ξέρει τον τρόπο να βελτιώνει τους παίκτες και ο Ολυμπιακός αποκτά έναν ποιοτικό παίκτη.

Κεϊτά στα… χνάρια των Καμαρά

Όσον αφορά στον Ντιμπί Κεϊτά, πρόκειται σαφώς για διαφορετικό πακέτο. Αποτελεί μια επένδυση απ’ αυτές που λατρεύουν να κάνουν στο μεγάλο λιμάνι. Ειδικά τώρα με την ομάδα β’ έχει ήδη γίνει σημαντικό ταλεντο-μάζωμα και θα συνεχίσει να γίνεται. Ο 18χρονος (8/7/2003) αριστερός εξτρέμ έχει γεννηθεί στο Τολέδο της Ισπανίας αλλά έχει ρίζες στο Μάλι. Έχει περάσει απ’ όλες τις μικρές ομάδες της Ρεάλ και πλέον ντύνεται στα ερυθρόλευκα ελπίζοντας ότι θα ακολουθήσει τα… χνάρια των Καμαρά, Σισέ και Μπα. 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο Ρέντη 3+1 μεταγραφές από Κόπα Άφρικα.

Τικίνιο στη Φενέρ μόνο αν…

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News