ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC: Δύο νέα κρούσματα κορωνοϊού πριν τον Ερυθρό Αστέρα
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC: Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε δύο νέα κρούσματα κορωνοϊού στην ομάδα, με τα συνολικά να ανεβαίνουν στα τρία, πριν από την αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα (27/1, 21:00).
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε δύο νέα κρούσματα κορωνοϊού στην ομάδα, με τα συνολικά να ανεβαίνουν στα τρία.
Στα τρία ανέρχονται πλέον τα κρούσματα στον Ολυμπιακό, τα δύο αφορούν παίκτες της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα, μία ημέρα πριν από την αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα (27/1, 21:00).
Η ενημέρωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει πως σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σήμερα (26/01) βρέθηκαν ακόμη δύο μέλη της ομάδας θετικά στον Covid 19.
Ο συνολικός αριθμός ανέρχεται πλέον στα τρία κρούσματα (δύο παίκτες και ένα μέλος του σταφ).
Όλα τα επιβεβαιωμένα κρούσματα έχουν απομονωθεί και ακολουθούν τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Λιονέλ Μέσι: Συνεχίζει ασταμάτητος - Αυτά είναι τα ρεκόρ του στα Παγκόσμια Κύπελλα
- Χέιζ-Ντέιβις: Αποκάλυψε τι έγινε στο ΣΕΦ: «Μου έλεγε ότι θα τον απολύσουν - Εγώ θα ζητούσα από τον Γιαννακόπουλο να τους αφήσει»
- Παρασκήνιο: Σύννεφα πάνω από τη Superbet
- Μουντομπάσκετ 2027: Εθνική Ελλάδας, βιάσου!
- Άρης: Επιβεβαίωση Sportday - Ο Άβρααμ Γκραντ νέος σύμβουλος της διοίκησης
