PREMIER LEAGUE: Κλείνει Σάντσο η Γιουνάιτεντ
Ο εξτρέμ της Ντόρτμουντ θα είναι όπως όλα δείχνουν η πρώτη φετινή μεταγραφή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Σε συμφωνία για τον Άγγλο ακραίο επιθετικό φέρεται να ήρθαν Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ντόρτμουντ, ενώ ο Σάντσο ετοιμάζεται να περάσει ιατρικά πριν υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, πενταετούς διάρκειας με δυνατότητα ανανέωσης ενός ακόμα χρόνου.
Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο συλλόγων είχαν κρατήσει μερικούς μήνες, οι «Βεστφαλοί» είχαν αρνηθεί τις αρχικές προτάσεις των «κόκκινων διαβόλων», οι οποίοι στις αρχές Ιουνίου είχαν προσφέρει ένα ποσό κοντά στα 78 εκατομμύρια ευρώ, οι Άγγλοι επέστρεψαν και το deal φαίνεται να κλείνει με ένα ποσό κοντά στα 85 εκατομμύρια ευρώ.
Ο Σάντσο ο οποίος θα επιστρέψει ξανά στο Μάντσεστερ αυτή τη φορά για λογαριασμό της Γιουνάιτεντ (ήταν στις ακαδημίες της Σίτι). Από το 2017 όπου και μετακόμισε στη Γερμανία, ο 21χρονος εξτρέμ μετράει 137 συμμετοχές με 50 γκολ και 64 ασίστ με τη φανέλα της Ντόρτμουντ, επόμενος στόχος του νεαρού μεσοεπιθετικού να βοηθήσει τους «κόκκινους διαβόλους» να επιστρέψουν στις επιτυχίες.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Η πίστη του Ιμανόλ, η κίνηση-ματ και τα χαμόγελα
- Τζολάκης: «Κανείς δεν πίστευε σε εμάς – Χαίρομαι που παίζω μαζί με τον Μουζακίτη»
- Ολυμπιακός: Με Ρεάλ στον τελικό του Σούπερ Καπ - Η μέρα και η ώρα
- Ξεκάθαρος ο Κόντης στους παίκτες: «Ξεχνάμε τη Χόφενχαϊμ, τώρα μόνο ο Αστέρας»
- ΑΕΚ: Ανακοινώθηκε το deal με τον Τομά Ερτέλ
