ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ: Ποιο δημοφιλή λογαριασμό μπλόκαρε στο Instagram και το μήνυμα που έστειλε!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπλόκαρε τον λογαριασμό της δημοφιλούς ιστοσελίδας μεταγραφών «Transfermarkt» στο Instagram, τον περασμένο Μάρτιο, αφού προσβλήθηκε για την αξία των 75 εκ. ευρώ που του είχαν αποδώσει.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπλόκαρε τον λογαριασμό της δημοφιλούς ιστοσελίδας μεταγραφών «Transfermarkt» στο Instagram, τον περασμένο Μάρτιο, αφού προσβλήθηκε για την «χρηματιστηριακή αξία» που του είχαν αποδώσει. 

Το Transfermarkt δημοσίευσε μία ενδεκάδα του παικτών που εκπροσωπεί ο διάσημος μάνατζερ Ζόρζε Μέντες, τον Μάρτιο του 2020, με τον Ρονάλντο να ηγείται της επιθετικής γραμμής και να αποτιμάται σε 75 εκατομμύρια ευρώ. 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Transfermarkt (@transfermarkt_official)

 

Λίγο μετά τη δημοσίευση του γραφικού, η Transfermarkt σχολίασε τη δική της ανάρτηση, σημειώνοντας «Δεν μπορούμε να βάλουμε ετικέτα στον Ρονάλντο γιατί μας μπλόκαρε αφού είδε την αξία του». 

Όπως αναφέρει η Dailymail μέσω της Athletic: «Ο Ρονάλντο έστειλε ένα μήνυμα πρώτα στα παιδιά που χειρίζονται τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», είπε ο Christian Swartz, συντονιστής της Tranfermarkt.

«Του απάντησαν, εξήγησαν το λόγο και του είπαν «Οι άνθρωποι της δικής σας ηλικιακής ομάδας… είστε μακράν το νούμερο ένα».

«Νομίζω ότι ήταν 30-50 εκατομμύρια λίρες η διαφορά (μεταξύ του Ρονάλντο και του επόμενου παίκτη στη λίστα), και μετά έστειλε μερικά smilies και μετά μας μπλόκαρε». 

Ο Πορτογάλος σταρ, τότε αγωνιζόταν στη Γιουβέντους και ήταν ο δεύτερος πιο ακριβός παίκτης στην ενδεκάδα, πίσω από τον Μπέρναρντ Σίλβα της Μάντσεστερ Σίτι με 100 εκατομμύρια ευρώ.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News