ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χωρίς ΜακΚίσικ, Πρίντεζη και Παπανικολάου κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί τον Ερυθρό Αστέρα χωρίς τους Κώστα Παπανικολάου, Γιώργο Πρίντεζη και Σακίλ ΜακΚίσικ, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της EuroLeague.

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί τον Ερυθρό Αστέρα χωρίς τους Κώστα Παπανικολάου, Γιώργο Πρίντεζη και Σακίλ ΜακΚίσικ, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της EuroLeague.

Η δύσκολη αποστολή της επιστροφής στις νίκες έγινε ακόμα δυσκολότερη για τον Ολυμπιακό, που θα παραταχθεί χωρίς τρεις παίκτες απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα (στις 21:00). Συγκεκριμένα οι Σακίλ ΜακΚίσικ, Γιώργος Πρίντεζης και Κώστας Παπανικολάου μένουν εκτός λόγω προβλημάτων και ο Ολυμπιακός καλείται χωρίς τρεις σημαντικούς παίκτες του να αντιμετωπίσει τους «ερυθρόλευκους» του Βελιγραδίου.

Ο ΜακΚίσικ δεν κατάφερε να ξεπεράσει το αιμάτωμα που τον ταλαιπωρεί από την περασμένη εβδομάδα, ενώ Πρίντεζης και Παπανικολάου έμειναν εκτός λόγω των δικών τους προβλημάτων. Στα χαρμόσυνα νέα είναι πως ο Χασάν Μάρτιν, παρά τις μικροενοχλήσεις που ένιωθε, τέθηκε κανονικά στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα και έτσι υπάρχει μία ακόμα λύση στην frontline.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News