ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΓΩΜΕΝΟΣ: Όχι ανανέωση συμβολαίου, αλλά εμπιστοσύνης!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΓΩΜΕΝΟΣ: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανανέωσε την εμπιστοσύνη του απέναντι στον Πέδρο Μαρτίνς, όχι μία απλή συνεργασία

Ήρθε και επίσημη η ανανέωση του Πέδρο Μαρτίνς με τον Ολυμπιακό και το στοιχείο που ξεχωρίζει είναι η εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Βαγγέλης Μαρινάκης, γράφει ο Δημήτρης Μαργωμένος…

Μία ημέρα αφίξεων και σημαντικών ανακοινώσεων, ήταν η Πέμπτη για τον Ολυμπιακό, δείχνοντας ξεκάθαρα πως έχει ως πλάνο ο σύλλογος όχι μόνο το «τώρα», αλλά και το μέλλον! Αυτό δείχνει η άφιξη ενός ποδοσφαιριστή 18 ετών, αλλά και η ανανέωση συμβολαίου του προπονητή για άλλα δύο χρόνια.

Ο Ολυμπιακός κοιτάει μακριά, δεν είναι μόνο το φετινό πρωτάθλημα που θέλει να πάρει, στοχεύει και στο μετά. Για αυτό και δεν είναι μόνο οι ενδεκαδάτες μεταγραφές και τα γερά ονόματα της Ευρώπης. Είναι και αυτοί οι παίκτες οι οποίοι έρχονται για το μέλλον. Ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν δείξει ότι έχουν ικανότητες και ο Ολυμπιακός επενδύει πάνω τους και μέχρι τώρα αυτό το πλάνο τον έχει δικαιώσει.

Το σημαντικό στοιχείο της ημέρας όμως ήταν άλλο…

Δεν ανανέωσε απλώς τη συνεργασία του ο Πέδρο Μαρτίνς με τον Ολυμπιακό. Αλλά ο Βαγγέλης Μαρινάκης και γενικότερα ο σύλλογος όλος, ανανέωσε την εμπιστοσύνη του στον Πέδρο Μαρτίνς! Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων των ανθρώπων της ομάδας και σίγουρα του πιο σημαντικού, του προέδρου του, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Όλα τα χρόνια η ιστορία του Ολυμπιακού δείχνει πως δύσκολα υπάρχει προπονητής ο οποίος έρχεται και «δένει» στο λιμάνι του, ξεπερνώντας όλες τις φουρτούνες. Ο Πέδρο Μαρτίνς όμως το έχει καταφέρει και όταν ακούς τον Βαγγέλη Μαρινάκη να λέει τα εξής:

«Δεν είναι μόνο ο προπονητής του Ολυμπιακού, είναι πλέον ένας πολύ καλός φίλος, ένα μέλος της οικογένειας μας. Πάνω από όλα εκτός από πολύ καλός προπονητής, είναι πολύ καλός άνθρωπος, που μπορείς να τον εμπιστευτείς, να συζητάς για ποδόσφαιρο και να βασιστείς πάνω του για τη μεγαλύτερη ομάδα της χώρας», καταλαβαίνεις πως η σχέση τους έχει ξεπεράσει το πρόεδρος-προπονητής.

Την κατάλληλη στιγμή…

Για να τα λέμε και όλα, ο Ολυμπιακός προχώρησε στην ανανέωση του Πέδρο Μαρτίνς την κατάλληλη στιγμή. Τώρα που η ομάδα έδειξε να περνά μία αγωνιστική «κοιλιά», η διοίκηση βγαίνει μπροστά και δηλώνει ανοιχτά πως εμπιστεύεται τον προπονητή.

Είναι μήνυμα προς όλους αυτό, όχι μόνο στον κόσμο αλλά γενικότερα και σε όλη την ομάδα. Παίκτες, συνεργάτες του Μαρτίνς, όλους!

Τι και αν τα πρώτα ματς του 2022 δεν ήταν και τα καλύτερα των «ερυθρόλευκων», ο Πέδρο Μαρτίνς είναι εδώ για να συνεχίσει το έργο του και να φτιάξει τον Ολυμπιακό όπως ο ίδιος θέλει και επιθυμεί!

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News