ΑΡΗΣ: Συμφωνία με τον Βραζιλιάνο γκολκίπερ Ντένις

Συμφωνία του Άρη με τον τερματοφύλακα της Ζιλ Βιθέντε Ντένις Σέζαρ ντε Μάτος

Η 1η Ιουλίου είναι εξαιρετική μέρα για τον Άρη, καθώς και επίσημα σύμφωνα με την πρακτική που επικρατεί, μπορεί να κάνει μεταγραφές. Και έπειτα από το χτύπημα με τον Βόσνιο Ιζέτ Χάιροβιτς, ακολουθεί και το δεύτερο μεταγραφικό χτύπημα. 

Ο Άρης είναι έτοιμος να ανακοινώσει τον 34χρονο γκολκίπερ Ντένις Σάζερ Ντε Μάτος, γεννημένο στο Σάο Πάουλο, που ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Πόντε Πρέτα το 2004 για να προωθηθεί μέσα σε δύο χρόνια στην πρώτη ομάδα, όπου ήταν τρίτος τερματοφύλακας.

Πίσω από τον μεγάλο Τσένι

Ο Ντένις έκανε ντεμπούτο στις 24 Φεβρουαρίου του 2007 κόντρα στην Γκρέμιο. Το 2009 πήγε στην Σάο Πάουλο και τρεις μέρες αργότερα έκανε ντεμπούτο αντικαθιστώντας τον σπουδαίο Ροτζέριο Τσένι, που ήταν τραυματίας. Έμεινε στη σκιά του Τσένι τα περισσότερα χρόνια, καταγράφοντας όμως ικανοποιητικές συμμετοχές στην πορεία μιας εννιαετούς καριέρας στη Σάο Πάουλο, ενώ το 2012 κατέκτησαν το Copa Sudamericana. Το 2018 πήρε μεταγραφή στη Φιγκεϊρένσε με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα Catarinense  και τον Αύγουστο του 2019 αποφάσισε να παίξει στην Ευρώπη με τη Ζιλ Βιθέντε, όπου είχε δύο γεμάτες χρονιές με 38 και 35 συμμετοχές.

Υπογράφει και πάει Αυστρία

Ο Βραζιλιάνος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις και μόλις υπογράψει θα ταξιδέψει στην Αυστρία για να ενσωματωθεί με την ομάδα του Άρη. Μαζί με τους Κουέστα και Σιαμπάνη θα αποτελέσουν την τριπλέτα των τερματοφυλάκων για τη νέα σεζόν. 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News