AUSTRALIAN OPEN: Άγγιξε το θαύμα η Φουρλή στο μικτό - Μλαντένοβιτς/Ντόντιγκ οι νικητές

Η… τρελή πορεία της Τζέιμι (Δήμητρας) Φουρλή μαζί με τον παρτενέρ της Τζέισον Κάμπλερ σταμάτησε στον τελικό όπου ηττήθηκαν με 6-3, 6-4 από την Γαλλίδα Κριστίνα Μλαντένοβιτς και τον Κροάτη Ιβάν Ντόντιγκ.

Η… τρελή πορεία της Τζέιμι (Δήμητρας) Φουρλή μαζί με τον παρτενέρ της Τζέισον Κάμπλερ σταμάτησε στον τελικό, μια ανάσα από την κατάκτηση του τροπαίου. Στον τελικό του μικτού, η Ελληνο-αυστραλέζα τενίστρια και ο Κάμπλερ ηττήθηκαν με 6-3, 6-4 από το ζευγάρι που, αν και έπαιξαν για πρώτη φορά μαζί, βρέθηκε στο Νο 5 του ταμπλό, την Γαλλίδα Κριστίνα Μλαντένοβιτς και τον Κροάτη Ιβάν Ντόντιγκ.

Οι νικητές, με σαφώς πολύ περισσότερες παραστάσεις σε διεθνές στερέωμα, σέρβιραν καλύτερα και άρπαξαν και τις τέσσερις ευκαιρίες για μπρέικ που τους παρουσιάστηκαν.

Η Φουρλή και ο Κάμπλερ μετείχαν με wild card στο φετινό όπεν της Αυστραλίας, λόγω εντοπιότητας, αλλά διέψευσαν όλα τα προγνωστικά και έφτασαν μέχρι τον τελικό.

Οι δηλώσεις των φιναλίστ

«Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσα μηνύματα ανταλλάξαμε μέχρι να τα βρούμε για να φτιάξουμε αυτό το δίδυμο», είπε η Μλαντένοβιτς, ενώ η Φουρλή είπε:

«Ήταν μια διασκεδαστική εβδομάδα με πολύ γέλιο. Δεν ξέραμε τι να περιμένουμε, αλλά κοιτάξτε μέχρι πού καταφέραμε να φτάσουμε. Ξεκινήσαμε από το κορτ 15 στα πρώτα χρονικά παιχνίδια και σταδιακά φτάσαμε στη Rod Laver Arena να παίζουμε στη 1 τη νύχτα». 

Το αυστραλέζικο δίδυμο έγινε το τέταρτο που φτάνει στον τελικό του μικτού την τελευταία δεκαετία.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News