ΑΡΗΣ: Αμφίβολος με Παναιτωλικό ο Μπερτόγλιο
ΑΡΗΣ: Ο Μπερτόγλιο δεν προπονήθηκε και είναι αμφίβολος για το ματς με τον Παναιτωλικό για τη Super League
Ο Άρης συνέχισε την προετοιμασία του για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Παναιτωλικό στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου , χωρίς όμως τον Φακούντο Μπερτόγλιο, που έχει ενοχλήσεις στο πόδι και ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας.
Δεδομένου ότι απομένει μόνο η αυριανή προπόνηση, θεωρείται αμφίβολη η συμμετοχή του και η παρουσία του στην αποστολή θα κριθεί στην τελευταία προπόνηση.
Εκτός ομάδα παραμένει και ο Ντένις, που συνεχίζει πρόγραμμα θεραπείας. Οι ποδοσφαιριστές του Άρη ακολούθησαν πρόγραμμα προπόνησης με ενεργοποίηση, passing game, παιχνίδι τακτικής και τελειώματα φάσεων.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΑΡΗΣ: Άρχισε προετοιμασία για Παναιτωλικό
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΡΗΣ: Κλείνει άμεσα Ζοάο Κλάους και Ντουκουρέ!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
