ΠΑΟΚ Β: Η αποστολή για την αναμέτρηση με την ΑΕΛ στο Αλκαζάρ

Ο ΠΑΟΚ Β αντιμετωπίζει την ΑΕΛ στο Αλκαζάρ με στόχο μια ακόμα νίκη

Ο ΠΑΟΚ Β αντιμετωπίζει την ΑΕΛ στο Αλκαζάρ με στόχο μια ακόμα νίκη

Ένα απαιτητικό παιχνίδι, απέναντι σ’ έναν δυνατό αντίπαλο, δίνει το Σάββατο (29/1) ο ΠΑΟΚ Β, ο οποίος θα ταξιδέψει στη Λάρισα για να αντιμετωπίσει την δεύτερη του βαθμολογικού πίνακα ΑΕΛ. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 17.00 στο γήπεδο Αλκαζάρ για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Betsson Super League 2 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΤ3. Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη στην Αριδαία επί του Αλμωπού, που ήταν το πρώτο του μετά από ένα διάστημα 39 ημερών χωρίς ματς.

Παραμένει στην αποστολή ο Κούτσιας

Ο ΠΑΟΚ Β πραγματοποίησε την τελευταία του προπόνηση το πρωί της Παρασκευής στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής και αναχώρησε το απόγευμα για τη Λάρισα. Το τεχνικό επιτελείο δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, εξαιρουμένου του Γιώργου Κουλούρη, που παραμένει τραυματίας, αλλά και του Μπράντονιτς, που έχει επανέλθει μεν στις προπονήσεις, μα χρειάζεται ακόμα χρόνο προσαρμογής, λόγω των πολύμηνων ενοχλήσεων που αντιμετώπισε. Προφανώς απουσιάζει και ο Ουεντραόγκο, που το Σάββατο αγωνίζεται με την εθνική ομάδα της χώρας του στον προημιτελικό του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελούν οι: Ταλιχμανίδης, Μπουργάνης, Παναγιώτου, Τσοπούρογλου, Τσαούσης, Κουλιεράκης, Καλουτσικίδης, Μανωλιούδης, Αποστολόπουλος, Τάχατος, Γιαξής, Σαλαμούρας, Μελετίδης, Γρόσδης, Χατζηστραβός, Τζίμας, Σπυρίδης, Γαϊτανίδης, Φασίδης, Γκορντεζιάνι, Πανίδης, Κούτσιας.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News