ΝΤΟΥΣΑΝ ΒΛΑΧΟΒΙΤΣ: Ο Δήμαρχος της Φλωρεντίας ανησυχεί για μη τήρηση της καραντίνας από τον Σέρβο επιθετικό

Ο Δήμαρχος της Φλωρεντίας ανησυχεί ότι ο Ντούσαν Βλάχοβιτς δεν τήρησε τις ημερομηνίες της καραντίνας λόγω κορωνοϊού

O Nτούσαν Βλάχοβιτς είναι και επίσημα παίκτης της Γιουβέντους, όπως ανακοίνωσαν εχθές (28/1) οι «μπιανκονέρι», αποτελώντας την πιο ηχηρή μεταγραφή στην τρέχουσα περίοδο αλλά και μία από τις ακριβότερες όλων των εποχών ανάμεσα σε συλλόγους της Serie A. Ωστόσο, ο Δήμαρχος της Φλωρεντίας ανέφερε ότι εάν επιβεβαιωθεί η είδηση ότι ο Σέρβος επιθετικός δεν τήρησε το χρονοδιάγραμμα της καραντίνας λόγω θετικότητας στον κορωνοϊό, αυτό είναι κάτι πολύ απογοητευτικό.

Συγκεκριμένα, ο Ντάριο Ναρντέλα έκανε την ακόλουθη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter:

«Εάν επιβεβαιωθεί η είδηση ​​ότι ο Βλάχοβιτς παραβίασε το πρωτόκολλο και τους  κανόνες απομόνωσης εγκαταλείποντας νωρίς τη Φλωρεντία είναι κάτι πολύ σοβαρό. Ένας παίκτης του επιπέδου του που συμπεριφέρεται έτσι! Τι απογοήτευση!». 

Ωστόσο, ο δημοσιογράφος Ρομέο Αγκρέστι ανέφερε ότι του δόθηκε η έγκριση από την Τοπική Υγειονομική Αρχή στο Τορίνο για να κάνει τις ιατρικές του εξετάσεις στο J medical της Γιουβέντους. 

Ο 22χρονος Σέρβος επιθετικός βρέθηκε θετικός στον ιό πριν από έξι ημέρες και οι ιταλικοί κανονισμοί αναφέρουν ότι μπορεί να υποβληθεί σε τεστ, μόνο μετά από επτά ημέρες, εκτός εάν ισχύουν ειδικές εξαιρέσεις.

Ο Βλάχοβιτς ταξίδεψε από τη Φλωρεντία στο Τορίνο με τη βεβαιότητα ότι θα μπορούσε να το κάνει. Σήμερα μπόρεσε να πραγματοποιήσει ιατρικές εξετάσεις μετά το οκ του ASL του Τορίνου, έπειτα από αρνητικό τεστ». 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News