ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Έστειλε το... βουνό στον Μωάμεθ για να τελειώνει με τον Λουίς Ντίας
Κάπως έτσι σκέφτηκαν στη Λίβερπουλ, κι αφού ο Λουίς Ντίας δεν μπορούσε να ταξιδέψει στην Αγγλία για ιατρικές εξετάσεις, πήγαν στην Αργεντινή οι γιατροί των «reds».
Όταν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό πάει το βουνό στον Μωάμεθ. Κάπως έτσι σκέφτηκαν στη Λίβερπουλ, κι αφού ο Λουίς Ντίας δεν μπορούσε να ταξιδέψει στην Αγγλία για ιατρικές εξετάσεις, πήγαν στην Αργεντινή οι γιατροί των «reds».
Εκεί βρίσκεται ο κολομβιανός επιθετικός λόγω των υποχρεώσεών του με την εθνική ομάδα.
Πλέον όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Λουίς Ντίας από την Πόρτο στη Λίβερπουλ.
Όπως αναφέρει από χθες το ρεπορτάζ του «The Athletic», η Λίβερπουλ αναμένεται να ξοδέψει περίπου 60 εκατομμύρια για την απόκτηση του 25χρονου επιθετικού, με το ποσό όμως να μην ξεπερνά τα 80 εκατομμύρια ευρώ που προβλέπονται ως ρήτρα στο συμβόλαιο του Κολομβιανού.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Βίκος Φalcons: Βόλτα ανόδου σε κακοτράχαλο φαράγγι
- Ολυμπιακός: Πόσες μέρες θα μείνει... χωρίς μπάσκετ μετά τη «σκούπα» στη Μονακό
- Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Πώς σχολίασε την πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final Four
- Παναθηναϊκός Παρασκήνιο: Οι συζητήσεις για «βελούδινο» διαζύγιο με τον Μπενίτεθ
- ΑΕΚ: Πότε ήταν η προηγούμενη φορά που δεν σκόραρε στο πρωτάθλημα
