ΑΙΓΑΛΕΩ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ 1-0: Με γκολ του Τσιλιγκίρη πάτησε τετράδα το Αιγάλεω
ΑΙΓΑΛΕΩ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ 1-0: Με το γκολ του Τσιλιγκίρη από το 29′ το Αιγάλεω πήρε τη νίκη με 1-0 επί του Αστέρα Βλαχιώτη και πλέον φιγουράρει στην τέταρτη θέση του Νοτίου Ομίλου της Super League 2.
Με το γκολ του Τσιλιγκίρη από το 29′ το Αιγάλεω πήρε τη νίκη με 1-0 επί του Αστέρα Βλαχιώτη και πλέον φιγουράρει στην τέταρτη θέση του Νοτίου Ομίλου.
H oμάδα του Χαραλαμπίδη ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και είχε την ευκαιρία να σκοράρει από τα πρώτα κιόλας λεπτά. Τελικά οι γηπεδούχοι βρήκαν το γκολ με σουτ του Τσιλιγκίρη στο 29′.
Στο δεύτερο μέρος ο Αστέρας Βλαχιώτη προσπάθησε να φέρει το ματς στα ίσια, όμως το Αιγάλεω κράτησε το μηδέν στην άμυνά του, ενώ θα μπορούσε να τελειώσει και το ματς, όμως ο Αθανασόπουλος κράτησε στο ματς την ομάδα του.
Τελικά το Αιγάλεω πήρε τη νίκη και πλέον βάζει υποψηφιότητα για τις πρώτες θέσεις στον Νότιο Όμιλο.
Αιγάλεω (Χαραλαμπίδης): Σικαλιάς, Παναγιώτου, Παπουτσογιαννόπουλος, Βλάχος, Παπανικόλας, Πιαστόπουλος (71′ Καλύβας), Λάσκαρης, Αρναρέλλης, Τριμμάτης, Τσιλιγκίρης (79′ Σταματάκης), Δημητριάδης (71′ Χοτζάλι).
Αστέρας Βλαχιώτη (Βελιτζέλος): Αθανασόπουλος, Αναστασόπουλος, Πεχλιβανόπουλος (84′ Ρόδης), Αλβαρέζ, Λάμτσε, Μαϊσουράτζε, Λεωνιδόπουλος (75′ Μεταξάς), Παπούλης (45′ Άντο), Τσίπρας (84′ Μπουσμπίμπα), Σοκολάροφ, Φλένσμπουργκ (75′ Αμπανκούα).
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Υπεράνω Όλων: Είναι κρίμα να υπάρχει προβληματισμός τόσο νωρίς
- Κούβελος στην Εθνική Ομάδα κωπηλασίας: «Χαίρομαι που η ανακαίνιση του Σχινιά έφερε τα πρώτα αποτελέσματα»
- Απογοητευμένος ο Νίστρουπ: «Πρέπει να βελτιωθούμε και να πάμε στη Βουλγαρία για τη νίκη και την πρόκριση»
- Ολυμπιακός Παρασκήνιο: Τι γύρευε ο Πότερ στο Καραϊσκάκη;
- Αρης: Πλήγμα με Κουαμέ
