ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ: Πάτησε Αθήνα ο Αμπντουλαγιέ Νταμπό
Στην Ελλάδα, λίγο μετά της 16:00 βρέθηκε ο Αμπντουλαγιέ Νταμπό, για λογαριασμό του Ολυμπιακού, ο οποίος θα περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ελλάδας.
Ο νεαρός Γάλλος, με ρίζες από τη Γουινέα, έρχεται από την Ναντ και θα γίνει ο τρίτος νεαρός ποδοσφαιριστής που πιάνει λιμάνι, μετά τους Κεϊτά και Φαντιγκά.
Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός είναι διεθνής 25 φορές με τις μικρές ομάδες της Γαλλίας, ενώ πέρυσι είχε δοθεί δανεικός στην Γιουβέντους, όπου αγωνίστηκε στην κάτω των 23ων. Οι Ιταλοί ήθελαν να τον κρατήσουν όμως δεν τα βρήκαν με τη Νάντ και ο παίκτης γύρισε στη Γαλλία και τώρα, 6 μήνες μετά, πάτησε Ελλάδα και Ολυμπιακό.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καραπαπάς για Δούκα: «Δήμαρχος Αθηναίων ή εργοδηγός του Αλαφούζου;»
- Καλάμπρια: Σενάρια για Σασουόλο, Τορίνο και Κάλιαρι
- Νίκολα Μιλουτίνοφ: Αυτή είναι η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε
- Τάισον σε Λουτσέσκου: «Θα έχεις για πάντα μια θέση στην καρδιά μου, σε αγαπώ στρατηγέ»
- Reuters: Πρώτο το in σε αξιοπιστία και αναγνωσιμότητα μεταξύ των ενημερωτικών ιστοσελίδων στην Ελλάδα – Πρωτιά και για το δελτίο του Mega
