ΤΕΝΙΣ: Επίσημα με Τσιτσιπά και Σάκκαρη στο Τόκιο

Ανακοινώθηκαν επίσημα την 1η Ιουλίου οι λίστες συμμετοχής για το τουρνουά τένις των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 24 Ιουλίου έως και την 1η Αυγούστου.

Είναι και επίσημο πλέον ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη θα εκπροσωπήσουν το ελληνικό τένις στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Οι λίστες συμμετοχής για το Ολυμπιακό τουρνουά τένις, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 24 Ιουλίου έως και την 1η Αυγούστου, ανακοινώθηκαν σήμερα και οι δύο κορυφαίοι αθλητές, που αποκλείστηκαν πρόωρα στο Wimbledon, αλλά χάρισαν στιγμές περηφάνιας με την εντυπωσιακή πορεία τους στο πρόσφατο Roland Garros, συμπεριλαμβάνονται κανονικά στους προκριθέντες.

Για την Ελλάδα δεν υπάρχει συμμετοχή στο διπλό, αλλά θα σχηματιστεί το ζευγάρι του Τσιτσιπά και της Σάκκαρη στο διπλό μικτό.

Ανάμεσα σε άλλα σπουδαία ονόματα θ’ απουσιάσουν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες ο Ράφα Ναδάλ, η Σερίνα και η Βίνους Γουίλιαμς, ο Ντομινίκ Τιμ, η Σιμόνα Χάλεπ, ο Σταν Βαβρίνκα, ο Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο κι άλλοι σπουδαίοι παίκτες. Συμμετέχουν συνολικά αθλητές από 46 χώρες.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News