ΕΡΓΚΙΝ ΑΤΑΜΑΝ: Πρόβλημα στο αναπνευστικό, με αρνητικό τεστ κορωνοϊού
ΕΡΓΚΙΝ ΑΤΑΜΑΝ: Ο Εργκίν Αταμάν ταλαιπωρείται από πρόβλημα στο αναπνευστικό και έτσι δεν θα κάτσει στον πάγκο της Αναντολού Εφές στον αγώνα με την Φενέρμπαχτσε (30/1, 17:00).
Ο Εργκίν Αταμάν ταλαιπωρείται από πρόβλημα στο αναπνευστικό και έτσι δεν θα κάτσει στον πάγκο της Αναντολού Εφές στον αγώνα με την Φενέρμπαχτσε (30/1, 17:00).
Όπως ενημέρωσε με ανακοίνωσή της η Εφές την Κυριακή (30/1), ο Εργκίν Αταμάν, είναι κλινήρης, με τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε, να δείχνουν λοίμωξη του ανωτέρου αναπνευστικού.
Στην ανακοίνωσή της, η Εφές προσθέτει ότι το τεστ Covid-19 στο οποίο υποβλήθηκε ο προπονητής της, ήταν αρνητικό.
Έτσι, ο Τούρκος τεχνικός δεν θα είναι στον πάγκο της ομάδας του, για το ντέρμπι του τουρκικού πρωταθλήματος κόντρα στην Φενέρμπαχτσε.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αγγελόπουλοι-Βρούτσης: Τα έκαναν μούσκεμα!
- Ολυμπιακός: Με Τσικίνιο και Ποντένσε κόντρα στον ΟΦΗ
- Παναθηναϊκός: «Καμία προσέγγιση η ενδιαφέρον για τις μετοχές της ΠΑΕ»
- Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης: Πανελλήνιο ρεκόρ η Παυλοπούλου, θέση στον τελικό έκλεισε ο Μάρκος
- ΣΕΦ: Η επιστολή των εργαζομένων για τα μεγάλα προβλήματα
