ΡΑΦΑΕΛ ΝΑΔΑΛ: Αποθέωση από τον ισπανικό Τύπο, Equipe και Gazzetta για το έπος στο Australian Open 2022
O Ράφα Ναδάλ λύγισε με 2-6, 6-7(5), 6-4, 6-4, 7-5 τον Ντανίλ Μεντβέντεφ και κατέκτησε τον τίτλο στο Australian Open 2022 και παράλληλα έφτασε τους 21 τίτλους γκραν σλαμ στην καριέρα του.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΝΑΔΑΛ – ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ 3-2: Θεός Ναδάλ, σήκωσε το 21ο σε επικό τελικό 5,5 ωρών!
Λίγοι του έδιναν τύχη όταν βρέθηκε 2-0 σετ κάτω έχοντας απέναντί του τον φορμαρισμένο Μεντβέντεφ που στα ημιτελικά είχε αποκλείσει σχετικά εύκολα τον Στέφανο Τσιτσιπά. Κι όμως ο Ισπανός κατάφερε να διαψεύσει ακόμη και την…ηλικία του (35 ετών).
Με επική αντεπίθεση κατάφερε να φέρει τούμπα το ματς και να φτάσει στη νίκη ύστερα από 5,5 ώρες σφοδρής αντιπαράθεσης χτυπημάτων με τον Ρώσο «ρόμποκοπ».
Ήταν φυσικό να αποθεωθεί από τον ισπανικό και όχι μόνο Τύπο για το κατόρθωμά του αυτό ο Ράφα Ναδά. Δείτε πως κατέγραψαν τον άθλο του οι ηλεκτρονικές σελίδες των ισπανικών εφημερίδων καθώς και οι μεγαλύτερες αθλητικές εφημερίδες Εquipe, Gazzetta dello Sport.
H Equipe

H Gazzetta dello Sport

H Sport

H Marca

H Mundo deportivo

H As

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΝΤΑΝΙΙΛ ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ: «Η γυναίκα μου πιθανότατα έσπασε την… τηλεόραση»
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΡΑΦΑΕΛ ΝΑΔΑΛ: Η… Βίβλος των 21 Grand Slam
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΡΑΦΑ ΝΑΔΑΛ: «Αυτό το τουρνουά θα μείνει χαραγμένο στην καρδιά μου»
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπαρτζώκας: «Αξίζουμε να είμαστε στο Final Four, πρέπει όμως να το αποδείξουμε»
- Ολυμπιακός: Όταν η μπάλα δεν καταλήγει στο πλεκτό...
- Άντρια Ζίβκοβιτς: Πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό χωρίς... αστερίσκο
- ΑΕΚ: Μπορεί να στεφθεί πρωταθλήτρια νικώντας τον Παναθηναϊκό; Τι χρειάζεται για τον τίτλο
- Υπεράνω Όλων: Κάποιες φορές δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο
