ΛΥΚΟΣ ΣΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟ: Άκρως επιθετικό είδος - Πηδάει σε αυλές από 3 μέτρα ύψος
Το κλιμάκιο του Δασονομείου Αγίου Στεφάνου που έκανε αυτοψία κάνει λόγο για Μονόλυκο που αποτελεί επιθετικό είδος λύκου.
Ως ένα άκρως επιθετικό είδος λύκου χαρακτηρίζεται απο τους ειδικούς το ζώο που επιτέθηκε και σκότωσε δυο σκυλιά στον Διόνυσο την περασμένη Πέμπτη.
Το κλιμάκιο του Δασονομείου Αγίου Στεφάνου που έκανε αυτοψία στο χώρο που επιτέθηκε ο λύκος επισημαίνει πως πρόκειται για Μονόλυκο. Ενα είδος λύκου που ζει κυρίως μόνο του και οχι σε αγέλη και φαίνεται να εχει εγκλωβιστεί στις πλαγιές της Πεντέλης.
Την Τετάρτη, το άγριο ζώο κυκλοφορούσε στην λεωφόρο Διονύσου, κοντά σε κατοικημένη περιοχή, αναζητώντας τροφή. Εκει εντόπισε ενα χώρο που φιλοξενούνται αδέσποτα σκυλιά και επιτέθηκε σε ένα από αυτά. Το επόμενο πρωί, οι υπεύθυνοι της φιλοζωικής αντίκρυσαν έκπληκτοι το νεκρό σκυλί με φαγωμένα τα εντόσθιά του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Βίκος Φalcons: Βόλτα ανόδου σε κακοτράχαλο φαράγγι
- Ολυμπιακός: Πόσες μέρες θα μείνει... χωρίς μπάσκετ μετά τη «σκούπα» στη Μονακό
- Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Πώς σχολίασε την πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final Four
- Παναθηναϊκός Παρασκήνιο: Οι συζητήσεις για «βελούδινο» διαζύγιο με τον Μπενίτεθ
- ΑΕΚ: Πότε ήταν η προηγούμενη φορά που δεν σκόραρε στο πρωτάθλημα
