ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κατέληξε στον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς ο Γιοβάνοβιτς

Ο 26χρονος Σέρβος χαφ της Χόφενχαϊμ, Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, είναι ο εκλεκτός του προπονητή του Τριφυλλιού. Βρίσκεται ήδη στην Αθήνα ο ποδοσφαιριστής.

Ο 26χρονος Σέρβος χαφ της Χόφενχαϊμ, Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, είναι ο εκλεκτός του προπονητή του Τριφυλλιού. Βρίσκεται ήδη στην Αθήνα ο ποδοσφαιριστής.

Στη Γερμανία εντόπισε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τον εκλεκτό του για τη μεσαία γραμμή. Πρόκειται για τον 26χρονο Σέρβο μέσο, Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, ο οποίος ανήκει στη Χόφενχαϊμ.

Η υπόθεση είναι προχωρημένη, αφού ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ και η μεταγραφή του αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός της ημέρας. Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη έχει υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις.

O Γκατσίνοβιτς έχει συμβόλαιο με τη Χόφενχαϊμ μέχρι τον Ιούνιο του 2024 και ο Παναθηναϊκός θα τον αποκτήσει με εξάμηνο δανεισμό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στη συμφωνία προβλέπεται οψιόν αγοράς για τον Ιούνιο.

 

Ο Γκατσίνοβις είναι κεντρικός μέσος, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί και αριστερά και διακρίνεται για τα δημιουργικά χαρακτηριστικά του. 

Ο Γιοβάνοβιτς τον επέλεξε επειδή έχει τα στοιχεία που λείπουν από το ρόστερ, ενώ παράλληλα διέκρινε το κίνητρο του παίκτη. Ο Γκατσίνοβιτς επιθυμεί να επανέρθει στην Εθνική Σερβίας, στην οποία έχασε τη θέση λόγω του παραγκωνισμού του στη Γερμανία.

Ο απώτερος σκοπός του 26χρονου μέσου είναι να παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ και θα το επιδιώξει μέσω του Τριφυλλιού. Με τους «πλάβι» ο Γκατσίνοβιτς έχει χρηστεί 23 φορές διεθνής, έχει σκοράρει 2 γκολ και έχει μοιράσει 2 ασίστ.

Φέτος, ο ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί σε έξι παιχνίδι με μόλις 126 λεπτά. 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News