ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Ναυαγεί η μεταγραφή του Ομπαμεγιάνγκ
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ: Μπορεί η Μπαρτσελόνα να τα είχε βρει σε όλα με τον Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ για την μεταγραφή του, όμως σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το deal χάλασε λόγω του οικονομικού σκέλους.
Μπορεί η Μπαρτσελόνα να τα είχε βρει σε όλα με τον Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ για την μεταγραφή του, όμως σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το deal χάλασε λόγω του οικονομικού σκέλους.
Συγκεκριμένα, ο Γκαμπονέζος που βρισκόταν από το πρωί της Δευτέρας (31/1) στην Βαρκελώνη, ήταν να μετακινηθεί στους «μπλαουγκράνα» με την μορφή δανεισμού.
Το πρόβλημα έγκειται στο γεγονός πως η Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε να συμφωνήσει με την Άρσεναλ στον τρόπο που θα καταβληθεί ο μισθός του 32χρονου, αφού δεν μπορεί να πληρώσει όλο το ποσό, με την μεταγραφή να ναυαγεί, λίγες ώρες πριν τη λήξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.
Πάντως, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί, καθώς εάν οι Καταλανοί ανεβάσουν την προσφορά που θα καλύψουν για τον μισθό του, όλα μπορεί να ανατραπούν.
? EXCLUSIVE: Barcelona / Arsenal talks for Pierre-Emerick Aubameyang loan have broken down over salary. 32yo returning to London from what’s said to have been a family trip to Spanish city. Unless #FCBarcelona find major money it’s off @TheAthleticUK #AFC https://t.co/eRNFZ74LsC
— David Ornstein (@David_Ornstein) January 31, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Super League: Πότε θα γίνει η κλήρωση των πλέι οφ
- Νότιγχαμ: «Τριάρα» στην Τότεναμ και βήμα παραμονής
- ΑΕΚ: «Μάνταλος 2027» στα μάτριξ του γηπέδου - Δε το κουνάει ο αρχηγός
- Παναγιώτης Γκαμπράνης: «Ο ΟΦΗ έκανε παρέλαση κι ο Ατρόμητος... έσωσε τον Αρη» (VIDEO)
- Παπαθεοδώρου: Ανέβασε τα videos της... αδικίας - «Δεν μπορείς να υποτιμάς τη νοημοσύνη μας»
