ΣΧΟΙΝΑΣ: «Μέσι, σου ταιριάζει ο Άρης»

Ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς προτείνει με γερή δόση χιούμορ τον Άρη, ως τον επόμενο προορισμό του Λιονέλ Μέσι

Ο Λιονέλ Μέσι μετά από σχεδόν είκοσι χρόνια δεν δεσμεύεται με συμβόλαιο και ήδη έχει γίνει viral σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με χιουμοριστικές φωτογραφίες και βίντεο. Και ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και υπεύθυνος στα θέματα αθλητισμού στην Ευρωπαική Επιτροπή, Μαργαρίτης Σχοινάς, βρήκε την ευκαιρία να του προτείνει να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη!

Ο Μαργαρίτης Σχοινάς είναι γνωστός για την αγάπη του για τον Άρη. Μεγάλωσε κάτω από τις κερκίδες του «Κλεάνθης Βικελίδης» παίζοντας μπάσκετ στο κλειστό κάτω από τη Θύρα 3 και σε κάθε ευκαιρία θυμάται την αγαπημένη του ομάδας. Όταν μία χιουμοριστική ιστοσελίδα από τις Βρυξέλλες θέλησε να αστειευτεί μαζί του, προτείνοντας να τον αντικαταστήσει στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή ο Λιονέλ Μέσι, άρπαξε την ευκαιρία για να δώσει συνέχεια:   

«Δεν είναι και τόσο καλή προσθήκη. Στην Ευρωπαική Επιτροπή έχουμε αρκετούς επιθετικούς και μέσους. Ο Άρης θα ήταν καλύτερη επιλογή για τον Λιονέλ», σχολίασε στο twitter. Να η ευκαιρία για τον Μέσι, που στον Άρη θα βρει και πολλούς συμπατριώτες του!

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News