ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ: «Θαύμα αν παραμέναμε στο υψηλό επίπεδο με τόσες απουσίες»

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ: Χωρίς τους Λαρεντζάκη και Έισι ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει πρώτα την Ρεάλ και μετά την Μπασκόνια, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να κάνει λόγο για τις απουσίες της ομάδας όλο αυτό το διάστημα!

Χωρίς τους Λαρεντζάκη και Έισι ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει πρώτα την Ρεάλ και μετά την Μπασκόνια, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να κάνει λόγο για τις απουσίες της ομάδας όλο αυτό το διάστημα!

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στις απουσίες του Ολυμπιακού όλο αυτό το διάστημα, που του στερούν τη δυνατότητα να παίξει στον βαθμό που πρέπει, στεκόμενος στο παιχνίδι με την Ρεάλ Μαδρίτης (2/2 – 21:45), ενώ η ομάδα δεν ασχολείται ακόμα με αυτό κόντρα στην Μπασκόνια (4/2 – 21:30).

Οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα:

«Όλη η ομάδα είναι έτοιμη για το πρώτο ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι συνεργάτες μου μόνο έχουν προετοιμάσει το παιχνίδι με την Μπασκόνια. Πρέπει να παίξουμε πολύ καλά για να κερδίσουμε. Είναι δύσκολο να χάσει δεύτερο διαδοχικό ματς η Ρεάλ, ύστερα κι από εκείνο του πρωταθλήματος της. Για να φύγουμε με τη νίκη από τη Μαδρίτη θα πρέπει να κάνουμε όλα όσα έχουμε σχεδιάσει σε υψηλό βαθμό».

Για τις απουσίες: «Δεν το λέω σαν δικαιολογία, αλλά έχουν αρρωστήσει 13 παίκτες τον τελευταίο μήνα. Θα άγγιζε τα όρια του θαύματος και κάτι το μη φυσιολογικό με τόσες απουσίες να παραμέναμε σε υψηλό επίπεδο».

Για την απόδοση του Ολυμπιακού: «Η διοργάνωση είναι έτσι που δε μένεις ούτε στις νίκες ούτε στις ήττες. Το αν κάποιοι παίκτες έχουν πτώση στην απόδοσή τους γιατί ο κορωνοϊός ή η ομάδα όλη μαζί δεν παίζει τόσο καλά αυτό το διάστημα είναι γιατί κανείς δεν μπορεί να είναι σε υψηλό επίπεδο όλη τη σεζόν. Ακολουθούν σημαντικά ματς και στην Ελλάδα και στόχος μας είναι να επανέλθουμε στα υψηλά στάνταρ μας».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News