ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΟΠΑΔΟΥ: Δυο αναμμένα καντήλια, λουλούδια, κασκόλ και μηνύματα για τον αδικοχαμένο Αλκιβιάδη

Δείτε φωτογραφίες από της εκδηλώσεις μνήμης στο σημείο που δολοφονήθηκε ο 19χρονος Αλκιβιάδης

Έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη η εν ψυχρώ δολοφονία του 19χρονου Αλκιβιάδη λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (1/2) στην περιοχή «Χαριλάου» στη Θεσσαλονίκη. 

Οι δράστες που επιτέθηκαν στην παρέα με μαχαίρια και άλλα αιχμηρά αντικείμενα άφησαν αιμόφυρτο τον 19χρονο ο οποίος πέθανε από ακατάσχετη αιμορραγία.

Στο σημείο που έγινε η δολοφονία, στα σκαλιά της πολυκατοικίας που ξεψύχησε ο Αλκιβιάδης εξελίσσονται από το πρωί συγκινητικές στιγμές. 

Φίλοι του Άρη αλλά και απλός κόσμος περνουν για να αφήσουν λουλούδια, αντικείμενα, και μηνύματα και να ψιθυρίσουν μερικές προσευχές για το παλικάρι που έφυγε.

Δυο αναμμένα καντήλια καίνε πάνω στο μάρμαρο που τείνει να καλυφθεί από τα λευκά και κίτρινα λουλούδια θυμίζοντας πια όχι είσοδο πολυκατοικίας αλλά επιτάφιο μνημείο.

Στο κάγκελο κρεμασμένα κασκόλ του Άρη, ένα καπέλλο του Super 3, ένας σκούφος του Ηρακλή, μια φανέλλα του Άρη και καρφιτσωμένα τρία μηνύματα: «Kαλό Παράδεισο να έχεις Αλκιβιάδη… Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή σου», «Rest in peace», «Καλό ταξίδι αδερφέ μου, δεν θα σε ξεχάσω ποτέ».

Στο δάπεδο αφημένο ένα μπουκάλι νερό, μήπως και διψάσει το παιδί στο μακρύ ταξίδι του…

 

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο της δολοφονίας του Αλκιβιάδη

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News