ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Εκτός αποστολής οι Μαντί Καμαρά, Ρόνι Λόπες

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ολοκλήρωσαν οι «ερυθρόλευκοι» την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Παναιτωλικό

Λίγα 24ωρα μετά από το ματς που έδωσε ο Ολυμπιακός με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, υποδέχεται την Τετάρτη τον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη, για την 21η αγωνιστική της Super League.

Οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποίησαν την τελευταία τους προπόνηση πριν τον αγώνα της Τετάρτης, με τον Πέδρο Μαρτίνς να ανακοινώνει τα ονόματα όσων συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή.

Αναλυτικά στην αποστολή είναι οι Βατσλίκ, Κρίστινσον, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Ο. Μπα, Παπασταθόπουλος Παπαδόπουλος, Μανωλάς, Κίτσος, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Κανέ, Μπουχαλάκης, Α. Καμαρά, Βρουσάι, Ονιεκουρού, Φαντιγκά, Βαλμπουενά, Μασούρας, Ροντρίγκες, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

Εκτίει ο Μαντί Καμαρά

Εκτός αποστολής ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να αφήσει τον Μαντί Καμαρά. Ο μέσος από τη Γουινέα συμπλήρωσε στο ματς με τον ΠΑΟΚ τέσσερις κίτρινες κάρτες και ο Πορτογάλος τεχνικός αποφάσισε να τον αφήσει εκτός με τον Παναιτωλικό για να εκτίσει την ποινή μίας αγωνιστικής.

Παράλληλα, εκτός πλάνων έμεινε, για δεύτερο σερί ματς, και ο Ρόνι Λόπες.

Εκτός πλάνων έμεινε ο Μαντί Καμαρά, ο οποίος στο ματς με τον ΠΑΟΚ συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και ο Πορτογάλος τεχνικός αποφάσισε να εκτίσει στο παιχνίδι με την ομάδα του Αγρινίου.

Από εκεί και πέρα, εκτός αποστολής έμεινε και ο Ρόνι Λόπες, αλλά και ο Μίχαλ Καρμπόβνικ.

Επίσης, δεν μπήκε στα πλάνα του Μαρτίνς ο Ζοάο Καρβάλιο ο οποίος όμως έχει κάνει μόλις δύο προπονήσεις με την ομάδα.

Αντιθέτως, για πρώτη φορά μπήκε σε αποστολή ο Μαμαντού Κανέ, ο οποίος φαίνεται να καλύπτει το κενό του Καμαρά.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News