ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ EUROLEAGUE: Ο Παναθηναϊκός καρφωμένος στην 17η θέση - H Mπαρτσελόνα απειλεί τη Ρεάλ - Βήμα 8αδας για Μονακό, Φενέρμπαχτσε

Πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία μετά την ήττα του Παναθηναϊκού και τα αποψινά (1/2) αποτελέσματα στην 24η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Παναθηναϊκός ήταν και πάλι ανταγωνιστικός, πάλεψε το παιχνίδι με τη Μονακό, αλλά το δίδυμο Τζέιμς – Λι έστησε πάρτι στην τέταρτη περίοδο και θύμισε σε όλους ότι στην Euroleague μετράει πάνω απ’ όλα η… ποιότητα!

Η Μπαρτσελόνα μπορεί να τα βρήκε… σκούρα κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου, αλλά με ένα ξέσπασμα στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης πήρε τη νίκη με 71-66.

Οι Τζέιμς Νάναλι και Σκότι Γουίλμπεκιν βρέθηκαν στη «ζώνη του λυκόφωτος» και οδήγησαν τη Μακάμπι σε μία πολύτιμη εκτός έδρας νίκη (94-78) επί της Ζάλγκιρις, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της EuroLeague.

Με βασικό της «όπλο» την άμυνα, η Φενέρμπαχτσε υπέταξε τη Βιλερμπάν με 85-76 στην Κωνσταντινούπολη, διευρύνοντας το νικηφόρο σερί της στην EuroLeague στα τρία ματς.

Η Αρμάνι Μιλάνο αν και εμφανίστηκε εκνευριστικά άστοχή στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, τελικά πέρασε δύσκολα από την έδρα του Ερυθρού Αστέρα με 57-63, με τον Μάλκομ Ντιλέινι να καθαρίζει την μπουγάδα για την ομάδα του.

Η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης πέρασε από την έδρα της Μπασκόνια με νίκη 90-82 και έκανε ένα ακόμα αποφασιστικό βήμα στη διεκδίκηση μίας θέσης στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα της EuroLeague.

 

Τα αποτελέσματα της 24ης αγωνιστικής

Φενέρμπαχτσε – Βιλερμπάν 85-76

Ζάλγκιρις – Μακάμπι Τελ Αβίβ 78-94

Ερυθρός Αστέρας – Αρμάνι Μιλάνο 57-63

Παναθηναϊκός – Μονακό 83-91

Μπασκόνια – Ζενίτ 82-90

Mπαρτσελόνα – Μπάγερν 71-66

 

Η βαθμολογία 

 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News