ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ 57-63: Ντιλέινι και Μπέντιλ «καθάρισαν» για την Αρμάνι

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ 57-63: Η Αρμάνι Μιλάνο αν και εμφανίστηκε κεκνευριστικά άστοχή στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, τελικά πέρασε δύσκολα από την έδρα του Ερυθρού Αστέρα με 57-63, με τον Μάλκομ Ντιλέινι να καθαρίζει την μπουγάδα για την ομάδα του.

Η Αρμάνι Μιλάνο αν και εμφανίστηκε εκνευριστικά άστοχή στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, τελικά πέρασε δύσκολα από την έδρα του Ερυθρού Αστέρα με 57-63, με τον Μάλκομ Ντιλέινι να καθαρίζει την μπουγάδα για την ομάδα του.

Ο Αμερικανός ήταν εξαιρετικός, τελειώνοντας το ματς στους 18 πόντους με 4/5 τρίποντα, έχοντας για άξιους συμπαραστάτες τον Μπέντιλ (12 π. και 9 ριμπάουντ) αλλά και τον Ρίτσι με 10 πόντους.

Από την άλλη οι Σέρβοι έμειναν κοντά σε όλο το ματς, με τους Κάλινιτς και Χόλινς να κάνουν πολύ καλό παιχνίδι με 13 πόντους αμφότεροι, όμως δεν κατάφεραν να γλιτώσουν την ομάδα τους.

Τα «έσπασαν» στο πρώτο δεκάλεπτο

Οι δύο ομάδες μπήκαν αρκετά νωθρά και άστοχα στο παιχνίδι, με τον Ερυθρό Αστέρα να σκοράρει στο δίλεπτο με τον Γουόλτες ένα γκολ – φάουλ και από εκεί και πέρα έπεσε ο διακόπτης, Κακές επιλογές στην επίθεση, αμφότερες για τις δύο ομάδες, με την Αρμάνι να λεχει 0/12 σουτ και να σκοράρει μετά από 6 λεπτά και 12′ δευτερόλεπτα το πρώτο της καλάθι με τον Μπεν Μπέντιλ.

Η πρώτη περίοδος τελείωσε με τους Σέρβους να προηγούνται με 8-7 και τον Μέντιλ να είναι ο μοναδικός που μπορούσε να έρθει σε επαφή με το καλάθι ερχόμενος μάλιστα από τον πάγκο.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο, οι δύο ομάδες σιγά – σιγά άρχισαν να λύνονται, όμως και πάλι το σκορ έμεινε χαμηλά, με την ομάδα του Έτορε Μεσίνα να πηγαίνει στα αποδυτήρια στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου με +3 και το 23-26.

Ντιλέινι και Μπέντιλ έδωσαν τις λύσεις – Έμειναν κοντά οι Σέρβοι

Διαφορετικό ματς είδαμε στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Μάλκομ Ντιλέινι να ξυπνάει και με 4/5 τρίποντα να βάζει για τα καλά σε θέση οδηγού την ομάδα του. Άξιος συμπαραστάτης ο Μπεν Μπέντιλ που εξελίχθηκε σε παίκτης κλειδί για την ιταλική ομάδα με κρίσιμα σουτ, φτάνοντας στο τρίτο δεκάλεπτο στους 11 πόντους με 8 ριμπάουντ.

Oι Σέρβοι όμως βρήκαν λύσεις από την περίμετρο, με τους Όστιν Χόλινς και Νίκολα Κάλινιτς να πληγώνουν την άμυνα της Αρμάνι που έπαιζε εξαιρετικά μέχρι ένα σημείο την άμυνα ζώνης.

Η Αρμάνι πήρε ξανά αέρα 10 πόντων, όμως η ομάδα του Ράντονιτς δεν τα παράτησε και έμεινε κοντά στο σκορ, με τον Ντόμπριτς να μειώνει με τρίποντο στο τρίλεπτο στους τέσσερις πόντους.

Τελικά η Αρμάνι κατάφερε να οικοδομήσει μία μικρή διαφορά στα τελευταία λεπτά και έφυγε με την νίκη από το Βελιγράδι, πατώντας στην τρίτη θέση της Euroleague.

Τα δεκάλεπτα:

8-7, 15-19, 21-24, 13-13

Δείτε εδώ το boxscore του αγώνα

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News