ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ξεκίνημα με 38 παίκτες στην πρώτη για το «τριφύλλι»

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού επέστρεψαν από τις ολιγοήμερες διακοπές τους κι έδωσαν το «παρών» στο «Γ.Καλαφάτης».

Έσφυξε και πάλι από ζωή το προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού στο Κορωπί, αφού 38 παίκτες της ομάδας έδωσαν το «παρών» στην πρώτη της νέας χρόνιας και υποβλήθηκαν στα καθιερωμένα πλέον covid-tests. Στις 19:00 θα έχουν την πρώτη τους συνάντηση με τον νέο προπονητή της ομάδας, Ιβάν Γιοβάνοβιτς και το πολυπρόσωπο επιτελείο του.

Ανάμεσα στους 38 παίκτες βρέθηκαν και τρεις μικροί. Οι Αλέξανδρος Ρόμπι (στόπερ) και Χρήστος Κρυπαράκος (μέσος) που έγιναν επαγγελματίες τον Μάιο, αλλά κι ο στόπερ Γιώργος Σιδεράς, ο οποίος αναμένεται να υπογράψει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο μέσα στις επόμενες ημέρες, μαζί με κάποια ακόμη παιδιά απ’ την Κ19 του “τριφυλλιού”, όπως ο Τουρκοχωρίτης, ο Λαζαρίδης, ο Καρβούνης και ο Καλοσκάμης, που θα γίνουν επαγγελματίες (και) ενόψει του Παναθηναϊκού Β’.

Ο Σιδεράς με τον Ρόμπι επιλέχθηκαν να ξεκινήσουν προπονήσεις με την πρώτη ομάδα για να βοηθήσουν, αφού υπάρχει πρόβλημα με τους στόπερ στην ομάδα, μιας και οι μόνοι διαθέσιμοι είναι ο Φραν Βέλεθ και ο Αχιλλέας Πούγγουρας μετά το χειρουργείο του Μπαρτ Σχένκεφελντ στον αστράγαλο και τις αποχωρήσεις των Νιάς και Καραγιάννη.

Το πρώτο διήμερο θα κυλήσει με απογευματινές προπονήσεις στο Κορωπί, ενώ την Τετάρτη (30/06) και την Πέμπτη (01/07) οι “πράσινοι” θα υποβληθούν σε εργομετρικά τεστ.

Αναλυτικά οι 38 παίκτες που θα δώσουν το “παρών” στη σημερινή πρώτη προπόνηση της ομάδας στο “Γ. Καλαφάτης”:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Διούδης, Χριστογεώργος, Ξενόπουλος, Χατζηγιαννάκης

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Βέλεθ, Πούγγουρας, Ρόμπι, Σιδεράς, Σένκεφελντ, Κώτσιρας, Σάντσες, Χουάνκαρ, Χατζηθεοδωρίδης, Θεοχάρης.

ΜΕΣΟΙ: Σανκαρέ, Σαβιέρ, Αγιούμπ, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Σερπέζης, Κουρμπέλης, Κολοβός, Αϊτόρ, Εμμανουηλίδης, Ενγκμπακοτό, Αθανασακόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Μπεκ, Σπ. Τζαβίδας, Μαουρίσιο, Κρυπαράκος

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Μακέντα, Καρλίτος, Ιωαννίδης, Καμπετσής, Περέα, Σέχου.

Υπενθυμίζεται πως μετά το πρώτο, μικρό στάδιο προετοιμασίας στο Κορωπί, η ομάδα στις 18/7 θα «πετάξει» για Ολλανδία, όπου μέσω του Ντίσελντορφ θα φτάσει στο Χορστ, εκεί όπου κατά το παρελθόν έχει βρεθεί αρκετές φορές ο ΠΑΟΚ.

Πριν από την αναχώρηση θα έχει διεξαχθεί ένα φιλικό με ομάδα μικρής δυναμικότητας για ξεμούδιασμα, στην Ολλανδία θα γίνουν τρία φιλικά και άλλα τρία έχει ζητήσει ο Γιοβάνοβιτς με την επιστροφή του Παναθηναϊκού στη βάση του, που τοποθετείται την 1η Αυγούστου.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News