ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τα μέλη του προπονητικού επιτελείου του Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Το απόγευμα της Δευτέρας (28/06) οι παίκτες του Παναθηναϊκού γνώρισαν εκτός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τους συνεργάτες του.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς παρουσίασε στην πρώτη συγκέντρωση της Δευτέρας (28/06) στους παίκτες του και το πολυπρόσωπο προπονητικό του επιτελείο. Ο Σέρβος προπονητής, πέραν των «δικών» του ανθρώπων που έφερε στην ομάδα, επέλεξε να κρατήσει και κάποιους από το τιμ της περσινής σεζόν.

Ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού έφερε στους «πράσινους» τους Πρέντρακ Έρακ, Χρήστο Κόντη και Νίκο Κολομπούρδα. Πρόκειται φυσικά για ανθρώπους της εμπιστοσύνης του, που τον έχουν ακολουθήσει και σε άλλες δουλειές στο παρελθόν.

Οι τρεις πιο στενοί συνεργάτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα φροντίζουν και θα βοηθούν στη διατήρηση του απόλυτου ελέγχου για την αγωνιστική κατάσταση των παικτών, όπως επίσης θα έχουν υπό την ευθύνη τους και τ’ αποδυτήρια των «πράσινων». Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως αυτοί οι τρεις ήταν εκείνοι που μίλησαν και περισσότερο με τους παίκτες από τους ανθρώπους του τιμ.

Ο Δημήτρης Δανιηλίδης είναι ο νέος γυμναστής του Παναθηναϊκού και φυσικά αποτελεί κι εκείνος επιλογή του νυν κόουτς. Στο παρελθόν έχει εργαστεί στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ μέχρι να τον «ανεβάσει» στην πρώτη ομάδα ο Αμπέλ Φερέιρα. Έχει συνεργαστεί με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην Αλ Νασρ.

Μαζί του θα είναι και ο Γιάννης Σταυρινός που συνεχίζει εδώ και μια τετραετία να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους «πράσινους» από τη θέση του γυμναστή.

Στο πόστο του ως προπονητής τερματοφυλάκων παραμένει ο Γιώργος Μουντάκης. Ήρθε μόλις πέρυσι στο «τριφύλλι» και υπό τις οδηγίες του ο Σωκράτης Διούδης «πετούσε» την σεζόν που μας πέρασε.

 

 

 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News