ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ντεμπούτο Φαντιγκά με Παναιτωλικό
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Το ντεμπούτο του με την φανέλα του Ολυμπιακού έκανε ο Μπαντιουνγκού Φαντιγκά, απέναντι στον Παναιτωλικό.
Τα πρώτα του λεπτά με την «ερυθρόλευκη» φανέλα κατέγραψε, ένα από τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού, ο Μπαντιουνγκού Φαντιγκά.
Ο 21χρονος δεν έχει ούτε 20 μέρες στο μεγάλο λιμάνι και στους «ερυθρόλευκους» όμως φαίνεται πως από την αρχή κιόλας, έχει πείσει τον Μαρτίνς πως αξίζει να ασχοληθεί με την περίπτωσή του, καθώς μόλις στο δεύτερο παιχνίδι που βρίσκεται στην αποστολή, κάνει και το ντεμπούτο του.
Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν μας έχει συνηθίσει να δίνει σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα αγωνιστικό χρόνο στους ποδοσφαιριστές που έρχονται με μεταγραφή, στην περίπτωση του νεαρού Γάλλου, όπως φαίνεται όμως ενήργησε διαφορετικά, καθώς στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό για την Super League, ο Μπαντιουνγκού Φαντιγκά πέρασε στη θέση του Γκάρι Ροντρίγκες στο 88ο λεπτό της αναμέτρησης, πραγματοποιώντας το ντεμπούτο του, με τη νέα του ομάδα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΠΑΟΚ: Αποθέωση στην άφιξη του Όσμαν στη Θεσσαλονίκη (φωτογραφίες)
- Στέφανος Τσιτσιπάς: Τα χρήματα που εξασφάλισε από την κατάκτηση του τίτλου στην Ελβετία
- Τούχελ: «Η Αγγλία έχτισε περισσότερα σε όλο το Μουντιάλ από όσα έχασε σε 30 λεπτά»
- Μπάμπης Κωστούλας: «Σεφτέ» από νωρίς με την Μπράιτον - Δυο γκολ στο πρώτο του φιλικό
- Ολυμπιακός: Οι νέοι Πόποβιτς - Σμαΐλοβιτς, είναι πολύ ωραίοι!
