ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Ανανέωσε μέχρι το 2026 με τον ΜακΆτι

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Μετά την ανανέωση του Ζοάο Κανσέλο, έως το 2027, η Μάντσεστερ Σίτι ανανέωσε τη συνεργασία της και με τον Τζέιμς ΜακΆτι μέχρι το 2026…

Μετά την ανανέωση του Ζοάο Κανσέλο, έως το 2027, η Μάντσεστερ Σίτι ανανέωσε τη συνεργασία της και με τον Τζέιμς ΜακΆτι μέχρι το 2026…

Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός συμφώνησε να επεκτείνει το συμβόλαιο του για επιπλέον τρία χρόνια, καθώς το προηγούμενο συμβόλαιο του τελείωνε τον Ιούνιο του 2023.

 

Ο ίδιος δήλωσε, μετά την ανανέωση με τους «πολίτες»:

«Πρόκειται για μία πολύ περήφανη στιγμή στην καριέρα μου, και είμαι πολύ ευγνώμων προς το σύλλογο που μου δείχνει εμπιστοσύνη. Βρίσκομαι εδώ από όταν ήμουν 11 ετών και δεν υπάρχουν αρκετά ευχαριστώ προς όλους για όσα έχουν κάνει για εμένα.

Έχω δουλέψει με μερικούς θαυμάσιους γυμναστές στην ακαδημία, που μ’ έχουν φέρει σε θέση να προπονούμαι και να παίζω για τον Πεπ Γκουαρντιόλα και την πρώτη ομάδα, κάτι που ήταν στόχος μου. Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος με την εξέλιξη μου αυτή τη σεζόν και είμαι σίγουρος πως βρίσκομαι στο σωστό μέρος ώστε να συνεχίσω να βελτιώνομαι, οπότε νιώθω εξαιρετικά που γνωρίζω πως θα είμαι παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι για ακόμη 4 χρόνια».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News