SUPER LEAGUE 2: Ορίστηκαν για την Τετάρτη (9/2) τα δέκα εξ αναβολής ματς
Τον ορισμό δέκα αγώνων ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή της Super League 2
«Πλούσια» θα είναι η αγωνιστική δράση στην Super League 2 την προσεχή Τετάρτη (9/2), καθώς η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε τον ορισμό 10 εξ αναβολών αγώνων.
Πιο αναλυτικά, αναφορικά με τον Βόριο όμιλο, θα γίνουν τα ματς ΠΑΟΚ Β – Καβάλα, Ξάνθη – Πανσερραϊκός και Τρίκαλα – Ολυμπιακός Βόλου, για την 10η, 13η και 14η αγωνιστική.
Όσον αφορά τον Νότιο όμιλο, θα πραγματοποιηθούν οι αναμετρήσεις Καλλιθέα – Επισκοπή, Ηρόδοτος – ΑΕΚ Β, Χανιά – Αστέρας Βλαχιώτη, Ζάκυνθος – Εργοτέλης, Λεβαδειακός – Κηφισιά, Παναθηναϊκός Β – Αιγάλεω και Καλαμάτα – Ρόδος , για την 7η, 12η, 13η και 15η αγωνιστική.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Super League: Πότε θα γίνει η κλήρωση των πλέι οφ
- Ολυμπιακός: Ένα τσουβάλι τελικές, μηδέν γκολ - Μία είναι η λύση!
- ΑΕΛ: Από πότε είχε να μη χάσει στις έδρες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού
- Ανακοίνωσε μέτρα στήριξης ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Τέσσερα έκτακτα μέτρα στήριξης ύψους 300 εκατ. ευρώ – Fuel pass, επιδότηση στο diesel κίνησης και παρέμβαση για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια
- Παναγιώτης Γκαμπράνης: «Ο ΟΦΗ έκανε παρέλαση κι ο Ατρόμητος... έσωσε τον Αρη» (VIDEO)
