Media: Το αφεντικό της Nova, οι σκέψεις για κανάλι, ραδιόφωνο, sites
Ο ισχυρός άντρας της Nova, ο Νίκος Σταθόπουλος της BC Partners, εσχάτως άρχισε να κοιτάζει για κανάλι, ραδιόφωνο, sites.
Είναι κάτι που κυκλοφορεί αρκετά τον τελευταίο καιρό ως πλήροφορία. Ότι ο ισχυρός άντρας της Nova, ο Νίκος Σταθόπουλος της BC Partners, εσχάτως άρχισε να κοιτάζει (και πάλι) διάφορα πράγματα στην ντόπια αγορά.
Και αυτό γιατί πιστεύει ότι υπάρχουν προοπτικές και μάλιστα μεγάλες στην ελληνική οικονομία. Ανάμεσα στα πολλά που «βλέπει» ο Νίκος Σταθόπουλος, είναι και κάποιες ευκαιρίες στα media, που θα προσέδιδαν μια υπεραξία στη Nova, αυξάνοντας ταυτόχρονα και το μερίδιο του στη διαφημιστική πίτα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ: Βαγγέλης Μαρινάκης vs Ιβάν Σαββίδης, ο νέος «πόλεμος»
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: MEDIA: «Αθλητική Κυριακή» έως τον Μάιο – Το κόστος ανά εκπομπή
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: MEDIA: Γιατί ετοιμάζει τηλεοπτικό στούντιο ο Δημήτρης Μελισσανίδης
Στο powergame.gr και στη στήλη, «the big mouth», διαβάζουμε ότι, «στο πλαίσιο αυτής της στρατηγικής το ιδανικό για τον Mr. BC Partners είναι να προσθέσει στο portfolio του και κάποια συμβατικά media, όπως για παράδειγμα μια άδεια «ελεύθερου» καναλιού. Επ΄ αυτού κυκλοφορούν διάφορα στην πιάτσα, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι μέχρι στιγμής, από τα όσα κυκλοφορούν δεν ισχύει απολύτως τίποτα. Πάντως, στην κυβέρνηση βλέπουν με θετικό μάτι την γενικότερη κινητικότητα που αναπτύσσει ο Σταθόπουλος, αφού γνωρίζουν ότι εκτός από τα κεφάλαια που διαχειρίζεται, είναι ένας άνθρωπος που ξέρει και από την καλή και από την ανάποδη την ελληνική αγορά».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπαρτζώκας: «Αξίζουμε να είμαστε στο Final Four, πρέπει όμως να το αποδείξουμε»
- Ολυμπιακός: Όταν η μπάλα δεν καταλήγει στο πλεκτό...
- Άντρια Ζίβκοβιτς: Πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό χωρίς... αστερίσκο
- ΑΕΚ: Μπορεί να στεφθεί πρωταθλήτρια νικώντας τον Παναθηναϊκό; Τι χρειάζεται για τον τίτλο
- Υπεράνω Όλων: Κάποιες φορές δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο
