Γαλατασαράι: Θα αγωνιστεί με 6 παίκτες θετικούς στον κορωνοϊό κόντρα στην Εφές

Γαλατασαράι: Περίεργη παραμένει η κατάσταση στην Τουρκία, όσον αφορά τον κορωνοϊό και τα μέτρα, με την Γαλατασαράι να ανακοινώνει πως θα αγωνιστεί με θετικούς παίκτες αύριο, απέναντι στην Εφές.

Περίεργη παραμένει η κατάσταση στην Τουρκία, όσον αφορά τον κορωνοϊό και τα μέτρα, με την Γαλατασαράι να ανακοινώνει πως θα αγωνιστεί με θετικούς παίκτες αύριο, απέναντι στην Εφές.

Η Γαλατασαράι παρουσίασε 9 κρούσματα κορωνοϊού σε παίκτες την περασμένη Κυριακή και με βάση τον νόμο, μία εβδομάδα μετά τη νόσησή τους μπορούν να επιστρέψουν και να αγωνιστούν. Οι 6 εξ αυτών παραμένουν θετικοί, πράγμα που σημαίνει πως θεωρητικά δεν είναι δυνατό να αγωνιστούν.

Το παιχνίδι απέναντι στην Εφές είναι προγραμματισμένο για αύριο (Κυριακή 6/2) και δεν αναβλήθηκε, παρά τους 6 παίκτες που παραμένουν θετικοί, με τη Γαλατά να ανακοινώνει πως σκοπεύει να τους χρησιμοποιήσει στην αναμέτρηση.

Μένει να δούμε πώς αυτό θα εξελιχθεί και τι αντίκτυπο θα έχει και στους υπολοίπους, την ώρα που ο κορωνοϊός σαρώνει τις ομάδες ανά την Ευρώπη.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News