Ειρήνη Παπαδοπούλου: Χειμερινές βουτιές στην Αθήνα
Ειρήνη Παπαδόπουλου
Μπορεί τις τελευταίες ημέρες του προηγούμενου μήνα οι θερμοκρασίες να ήταν ιδιαίτερα χαμηλές, ωστόσο, όπως φάνηκε και από τις φωτογραφίες που εξασφάλισε το ΟΚ!, δεν πτόησαν τις δύο φίλες.
Η Ειρήνη Παπαδοπούλου και η Ευαγγελία Τσιορλίδα πραγματοποίησαν μια σύντομη εξόρμηση σε παραθαλάσσιο μέρος.
Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου βρέθηκαν στην παραλία της Βουλιαγμένης επιλέγοντας να συνδυάσουν τη γυμναστική τους με μια βουτιά στα κρύα νερά του Σαρωνικού. Και για τις δύο η διατροφή και η άσκηση αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς τους.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Τάισον: Η ανάρτηση του Βραζιλιάνου για τη μετακίνηση του στον ΠΑΟΚ Β'
- Super League: Η βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση της 9ης αγωνιστικής και το πρόγραμμα της επόμενης
- Ολυμπιακός: Δεν... ξυπνούν ευχάριστες αναμνήσεις με τον Μπέμπεκ για VAR κόντρα στη Ρεν
- Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τιμά τη μνήμη του πατέρα του: Εγκαινιάστηκε το υπερσύγχρονο Κέντρο STEM «Miltiadis Marinakis» στη Ναυτική Ακαδημία της Μασαχουσέτης
- Ερασιτέχνης Ολυμπιακός: «Το ποτήρι της υπομονής μας ξεχείλισε, φέρτε πίσω τους κλεμμένους τίτλους»
