ΑΕΚ: Δοκιμασία απέναντι στην Φέγενορντ

Το δεύτερο φιλικό της επί ολλανδικού εδάφους δίνει σήμερα η ΑΕΚ που αντιμετωπίζει τη Φέγενορντ.

Τέστ νούμερο δύο για την ΑΕΚ του Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Η Ένωση αντιμετωπίζει τη Φέγενορντ (14:30, Cosmote Sports1), στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου στο Ρότερνταμ, και ο Σέρβος τεχνικός θέλει να δει τα ίδια θετικά στοιχεία που παρουσίασε η ομάδα στην αναμέτρηση με τη Φίτεσε.

Η ΑΕΚ δεν θα έχει στη διάθεσή της τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς που επέστρεψε στην Αθήνα λόγω μιας λοίμωξης που θα χρειάζεται ενδοφλέβια αντιβίωση για να αντιμετωπιστεί. Κάποια λεπτά συμμετοχής αναμένεται να έχει και ο Γιώργος Τζαβέλλας που προπονείται εδώ και λίγες ημέρες στην Ολλανδία με την ομάδα.

Προβάδισμα για την αρχική ενδεκάδα έχουν οι: Τσιντώτας, Μπακάκης, Λάτσι, Νεντελτσεάρου, Μιτάι, Σάκχοφ, Γαλανόπουλος, Σιμάνσκι, Τάνκοβιτς, Μάνταλος και Ανσαριφάρντ.

Το φιλικό της ΑΕΚ με την Φέγενορντ θα διεξαχθεί με 2.000 θεατές στο προπονητικό της κέντρο, στο «Varkenoord». Προτεραιότητα θα έχουν οι κάτοχοι διαρκείας της Φέγενορντ και από την 1η Ιουλίου υπήρχε η δυνατότητα να προμηθευτούν άπαντες εισιτήριο, αν φυσικά υπήρχε διαθεσιμότητα. Εκτός από το εισιτήριο ο κόσμος θα πρέπει να έχει και αρνητικό self test εντός 40 ωρών ή πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News